Antena 3 CNN Externe Șoc în lumea întreagă. Bărbatul care a abuzat zeci de copii a fost omorât în închisoare

Șoc în lumea întreagă. Bărbatul care a abuzat zeci de copii a fost omorât în închisoare

Șoc în lumea întreagă. Bărbatul care a abuzat zeci de copii a fost omorât în închisoare
14 Oct 2019   •   16:04

Un pedofil britanic, care a țintit și abuzat până la 200 de bebeluși și copii malaezieni și a împărtășit imagini cu crimele sale pe dark web, a fost ucis în închisoare, a spus o sursă, citată de The Guardian.

Richard Huckle, fotograf din Ashford, în Kent, a primit 22 de condamnări pe viață după ce a recunoscut un număr „fără precedent și excepțional” de 71 de infracțiuni împotriva copiilor cu vârste cuprinse între șase luni și 12 ani, petrecute în perioada 2006-2014. Brăbatul de 33 de ani, care a primit o condamnare de minim 25 de ani, a fost găsit mort la închisoarea Full Sutton din North Yorkshire, duminică.

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat: „Richard Huckle, prizonierul din HMP Full Sutton, a murit la 13 octombrie. Ar fi inadecvat să comentăm în continuare, în timp ce o anchetă a poliției este în desfășurare. ”

 

 

Huckle s-a dat ca fiind profesor de engleză și filantrop în comunitățile creștine sărace din Kuala Lumpur. Unii dintre cei 23 de copii identificați în acuzații au fost abuzați ani de zile, inclusiv unul de la vârsta de trei ani până la 10 ani.

Inițial, el s-a confruntat cu 91 de acuzații, dar anchetatorii au crezut că numărul victimelor sale a fost mult mai mare, după ce a găsit un computer și un tabel cu scoruri pe computerul său, în care Huckle a dat note pentru diferite tipuri de abuz la 191 de fete și băieți.

×
Subiecte în articol: abuz
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close