Antena 3 Externe Rămaşi fără combustibil, doi soldaţi ruşi au mers la o secție de poliție de lângă Harkov să ceară ajutor. Reacția ucrainenilor

Rămaşi fără combustibil, doi soldaţi ruşi au mers la o secție de poliție de lângă Harkov să ceară ajutor. Reacția ucrainenilor

de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   21:27
Rămaşi fără combustibil, doi soldaţi ruşi au mers la o secție de poliție de lângă Harkov să ceară ajutor. Reacția ucrainenilor
Sursa foto: Twitter Illia Ponomarenko

Doi soldați ruşi au crezut că vor fi primiți cu "lapte şi miere" atunci când au abordat o secţie de poliţie din Shevchenkovo, lângă Harkov pentru a cere combustibil.

Presa ucraineană relatează din ce în ce mai multe cazuri cu armata rusă care are probleme tehnice, dar şi cu moralul.

Un asemenea caz a avut loc la Shevchenkovo, lângă Harkov, în nord-vestul țării, acolo unde doi tineri sodați ruşi s-au prezentat la o secție de poliție pentru a cere motorină. 

Soldații ruși aveau impresia că ucrainenii îi vor ajuta, susțin jurnaliștii. Din păcate pentru ei, poliţiştii i-au arestat şi interogat imediat. Imaginile şi povestea celor doi soldați ruşi s-au viralizat rapid pe rețete sociale. 

Replica unui şofer ucrainean dată unor soldaţi ruşi, rămași cu tancul fără combustibil: "Vă tractez eu înapoi în Rusia?"

Dialogul dintre un şofer ucrainean și câțiva soldați ruși care au rămas cu tancurile fără combustibil în drum s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. După câteva schimb de replici, șoferul a aflat un detaliu interesant.

Imaginile cu tancurile rusești, rămase fără combustibil în drum, au fost surprinse de camera de bord a unui șofer ucrainean care se deplasa în zona Samy, acolo unde în ultimile zile s-au dus lupte crâncene cu trupele rusești pentru a captura orașul.

În filmare se observă cum şoferul ucrainean se oprește în dreptul unui tanc şi intră în dialog cu soldații ruşi.

La un moment dat şoferul le propune acestora să îi tracteze înapoi în Rusia. Oferta bărbatului a stârnit râsete în rândul soldaților care au devenit imediat serioși când au fost întrebați încotro se îndreaptă. Niciunul din ei nu știa unde se află și încotro se îndreaptă.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close