Antena 3 CNN Externe Soţii McCann disputaţi de două vedete americane de televiziune

Soţii McCann disputaţi de două vedete americane de televiziune

Soţii McCann disputaţi de două vedete americane de televiziune
26 Ian 2008   •   17:59

Părinţii fetiţei britanice dispărute în Portugalia au ajuns subiect de dispută între două vedete de televiziune americane. Potrivit presei britanice, soţii McCann ar putea obţine un milion de lire sterline din interviul pe care l-ar acorda uneia dintre moderatoare. Oprah Winfrey şi Barbara Walters îşi doresc să îi aducă pe cei doi britanici în faţa camerelor de luat vederi, pentru un interviu în exclusivitate.

Deocamdată, soţii McCann nu au decis pentru care dintre moderatoare vor opta. Potrivit presei britanice, suma negociată de cei doi se ridică la un milion de lire sterline. Este vorba despre cea mai mare sumă oferită vreodată pentru un interviu televizat. Părinţii micuţei Maddie, dispărute în mai 2007, în Portugalia, susţin că sunt obligaţi să se gândească la această variantă, pentru că fondurile alocate găsirii fiicei lor sunt pe sfârşite. Mai mult, reprezentanţii cuplului McCann s-au întâlnit şi cu mai mulţi producători, pentru a transforma în film ancheta care durează de opt luni.

Vânzarea drepturilor de televizare şi publicare a acestei poveşti le-ar mai putea aduce părinţilor lui Maddie încă un milion de lire sterline. Între timp, au apărut noi informaţii în acest caz. Poliţia din Chile verifică relatarea unei persoane care afirmă că a văzut, în nordul ţării, o fetiţă ce semăna foarte mult cu Maddie McCann. Ea era însoţită de doi străini, dintre care unul semăna, la rândul său, cu portretul robot al presupusului răpitor, difuzat recent de părinţii fetitei.

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close