Antena 3 CNN Externe Spania. Un român şi-a dat foc în plină stradă (IMAGINI ŞOCANTE)

Spania. Un român şi-a dat foc în plină stradă (IMAGINI ŞOCANTE)

Spania. Un român şi-a dat foc în plină stradă <font color=red>(IMAGINI ŞOCANTE)</font>
16 Feb 2008   •   13:55

Un român şi-a dat foc în plină stradă, într-un oraş din Spania, spre stupoarea oamenilor aflaţi în apropiere. Bărbatul a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului şi este în stare critică. Totul a început de la o ceartă cu fosta lui prietenă. Totul a avut loc în câteva minute. Românul, în vârstă de 30 de ani, s-a aprins ca o torţă. Mai mulţi trecători au încercat să-l ajute şi să stingă flăcările. La câţiva metri distanţă, prietena bărbatului a leşinat din cauza şocului.

Ambulanţa a sosit, în câteva minute şi l-a transportat pe bărbat la spital. Tânărul a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar medicii spanioli sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Apropiaţii românului spun că bărbatul şi-a dat foc după o ceartă cu partenera sa. Femeia obţinuse un ordin judecătoresc care îl obliga pe român să nu se mai apropie de ea. Este al doilea caz de acest fel din ultimele luni. În luna septembrie un român şi-a dat foc în faţa guvernului local din Castellon. Marin Mitriţă a murit după ce a stat o lună în comă.

IMAGINI ŞOCANTE 

Antena 3

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close