Spania. Una dintre prostituatele românce care i-au denunţat pe poliţiştii corupţi a povestit prin ce a trecut

17 Mai 2008   •   17:53
Spania. Una dintre prostituatele românce care i-au denunţat pe poliţiştii corupţi a povestit prin ce a trecut
Scandalul continuă în orăşelul spaniol Coslada la mai bine de o săptămână de la arestarea a 26 de poliţişti care formau o grupare mafiotă şi terorizau localitatea din apropiere de Madrid. Locuitorii oraşului cer acum şi demisia primarului, pe care îl acuză că a fost complicele poliţiştilor. Româncele care i-au denunţat pe poliţişti s-au hotărât să vorbească.

Una dintre cele cinci tinere prostituate românce care a depus plângere împotriva poliţiştilor mafioţi a prins ceva mai mult curaj. Fata a povestit că ea şi alte prostituate erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu poliţiştii.

Când proxeneţii prostituatelor au fost arestaţi, femeile au hotărât să meargă la poliţia de la Madrid şi şi să-i denunţe pe poliţiştii din Coslada. Cei 26, în frunte cu şeful poliţiei locale, au fost arestaţi. După operaţiunea poliţiei federale a început să curgă cu plângeri din partea imigranţilor români bătuţi şi jefuiţi şi a patronilor spanioli şantajaţi.

Oamenii din Coslada sunt extrem de furioşi. Ei cer demisia primarului, pe care îl consideră complicele şefului poliţiei.

Antena 3

x close