Antena 3 CNN Externe SRT1720, pastila care îţi permite să mânanci cât şi ce vrei, fără să te îngraşi

SRT1720, pastila care îţi permite să mânanci cât şi ce vrei, fără să te îngraşi

SRT1720, pastila care îţi permite să mânanci cât şi ce vrei, fără să te îngraşi
05 Noi 2008   •   19:29

A fost descoperit medicamentul care "păcăleşte" organismul uman şi ajută la menţinerea unei siluete de invidiat indiferent de cantitatea de mâncare care este introdusă în corp. Cu alte cuvinte, poţi să mânanci cât vrei şi ce vrei, fără să te îngraşi. Substanţa care stă la baza medicamentului, SRT1720, este asemănătoare resveratrolului care se găseşte în vinul roşu ajută la prevenirea diabetului.
Şi asta nu e tot! Aceeaşi pastilă îţi poate oferi efectele benefice ale exerciţiilor fizice, fără să ridici un deget. Cunoscut în prezent sub numele de SRT1720, medicametul "păcăleşte" organismul făcându-l să "creadă" că primeşte foarte puţină mâncare şi că trebuie să ardă grăsimea pentru a supravieţui.
Compania care a creat medicamentul se numeşte Sirtris, informează "Daily Mail". David Sinclair, co-fondatorul Sirtris a declarat: "Suntem entuziasmaţi că nu mai vorbim despre vin roşu, ci despre un medicament adevărat.".
Oamenii de ştiinţă au experimentat pe şoareci efectele substanţei SRT1720. Deşi au fost hrăniţi cu mâncăruri foarte grase, aceştia nu s-au îngraşat un gram. Mai mult, testele de sânge efectuate au arătat că animalele erau priotejate şi de diabet. Atât noul medicament, cât şi reservatrolul declanşează o proteină numită SIRT1, care joacă un rol esenţial în reglarea rezervelor de energie ale organismului.
Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close