Antena 3 CNN Externe Studiu: Femeile grase fac mai mult sex decât cele slabe

Studiu: Femeile grase fac mai mult sex decât cele slabe

Studiu: Femeile grase fac mai mult sex decât cele slabe
03 Noi 2008   •   17:13

Femeile cu probleme de greutate sunt mai active sexual decât cele a căror greutate este în limitele normale. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universtatea din Hawaii. Studiul, care a analizat legătura dintre greutatea corporală a femeilor şi frecvenţa cu care acestea fac sex, a reuşit să spulbere stereotipul potrivit căruia femeile slabe ar fi mai active sexual decât cele mai plinuţe.
Studiul se bazează pe un sondaj realizat cu ajutorul a 7.000 de femei care au răspuns la întrebări referitoare la viaţa lor sexuală, informează Daily Mail. "Rezultatele sondajului ne-au mirat chiar şi pe noi" a spus profesorul Bliss Kaneshiro de la Universitatea din Hawaii. Marie Harvey, de la Universitatea din Oregon a adăugat: "Am fost foarte încântată să demonstrez că ideea potrivit căreia femeile grase fac mai puţin sex decât cele slabe este numai un stereotip. Comportamentul sexual al femeilor obeze nu este cu nimic diferit faţă de cel al femeilor slabe."
Studiul a cuprins şi date referitoare la orientarea sexuală a femeilor participante la sondaj, vârsta la care acestea şi-au început viaţa sexuală, precum şi numărul de parteneri şi frecvenţa cu care fac sex. Colegiul American de Obstetricieni şi Ginecologi a acordat premiul întâi acestui studiu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: viata sexuala sexy
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close