Antena 3 CNN Externe SUA. Incendiu ca în filme... la Hollywood

SUA. Incendiu ca în filme... la Hollywood

SUA. Incendiu ca în filme... la Hollywood
30 Apr 2008   •   23:55

Un incendiu spectaculos a cuprins miercuri un imobil din centrul Hollywood-ului, cartier istoric al cinematografiei situat în nord-vestul oraşului Los Angeles şi foarte frecventat de turişti. Pompierii au anunţat că nu s-au înregistrat victime şi că incendiul s-a declanşat din motive necunoscute. 26 de camioane de pompieri au fost mobilizate.

Incendiul s-a produs într-un imobul de la intersecţia bulevardului Hollywood cu Vine Street, pe trotuarele căreia sunt încrustate stelele de pe ?Bulevardul Gloriei?, purtând nume celebre din lumea spectacolului. Situat în apropiere de teatrul Kodak, unde sunt decernate în fiecare an premiile Oscar, imobilul distrus adăpostea un bar de noapte şi un restaurant.



În pericol de incendiu este şi o altă locaţie celebră din SUA. Pompierii americani încearcă să stingă un incendiu de pădure, care a scăpat de sub control şi se îndreaptă spre Marele Canion, fiind alimentat de vântul puternic şi nivelul redus de umiditate.

Incendiul a distrus 2.000 de acri (810 hectare) din Kaibab National Forest din nordul Arizonei. ?Incendiul nu este sub control în prezent. Vântul bate în continuare şi nivelul de umiditate este scăzut, aşa că suntem îngrijoraţi?, a precizat Margaret Hangan, purtătoare de cuvânt a administraţiei Kaibab National Forest. Marele Canion este unul dintre cele mai mari puncte de atracţie din Statele Unite pentru turişti, fiind vizitat de aproape cinci milioane de persoane în fiecare an.

Antena3.ro

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close