Antena 3 CNN Externe SUA. Industria nunţilor nu este afectată de recesiune

SUA. Industria nunţilor nu este afectată de recesiune

SUA. Industria nunţilor nu este afectată de recesiune
13 Apr 2008   •   15:42

Ziua nunţii - cel mai frumos moment din viaţa fiecărei persoane. De aceea orice viitoare mireasă vrea ca totul să fie ca la carte. Rochia, tortul, florile - orice detaliu contează pentru a avea o nuntă de invidiat şi nimic nu poate împiedica acest lucru. Nici măcar recesiunea cu care se confruntă americanii, pentru că, din fericire, decizia de a te căsători nu are legătură cu economia.

Industria nunţilor pare că înfloreşte tot mai tare şi înregistrează în ultima vreme câştiguri şi mai însemnate. Vânzătorii de diamante şi cei de flori nu au resimţit încă o scădere a vânzărilor, pentru că, bogat sau sărac, oricine vrea să-şi organizeze o nuntă perfectă. Costurile totale pot ajunge în acest fel şi până la un milion de dolari.

„Femeile vor găsi o cale să se asigure că vor avea nunta la care au visat şi că totul e aşa cum şi-au dorit”, spune Jessy Wolvek, în timp ce Lauren Epstein, viitoare mireasă, a adăugat: „Nunta este un eveniment unic în viaţă, aşa că nu prea m-am gândit la recesiune. Voi avea o nuntă exact aşa cum îmi doresc”.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close