Antena 3 Externe SUA. Mitt Romney a câştigat alegerile primare din statul Maine

SUA. Mitt Romney a câştigat alegerile primare din statul Maine

03 Feb 2008   •   10:58
SUA. Mitt Romney a câştigat alegerile primare din statul Maine

Mitt Romney, principalul candidat la al republicanilor, alături de John McCain, a câştigat alegerile primare din statul Maine, situat în nord-estul Statelor Unite, a anunţat Partidul Republican. Romney a obţinut 52 la sută din voturi, fiind urmat de John McCain, cu 22 la sută, Ron Paul cu 19 la sută şi Mike Huckabee, cu cinci procente. "Cu aceaste rezultate este practic sigur că fostul guvernator (Mitt Romney) a câştigat alegerile", a declarat Scott Kuaffman, vicepreşedintele Partidului Republican din Maine.

"Astăzi, alegătorii din Main s-au alăturat celor care în ţară au votat pentru o schimbare conservatoare la Washington", a declarat Mitt Romney, după anunţarea rezultatelor. Deşi rezultatele din Maine nu sunt foarte importante în cursa pentru alegerile prezidenţiale americane, ele reprezintă un simbol pentru candidatul conservator de a-l depăşi în sondaje pe McCain înainte de marea cursă de marţi, în care vor vota 20 de state.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close