Antena 3 Externe SUA nu îşi va modifica deocamdată politica faţă de Cuba

SUA nu îşi va modifica deocamdată politica faţă de Cuba

20 Feb 2008   •   11:17
SUA nu îşi va modifica deocamdată politica faţă de Cuba

Numeroşi membri ai Congresului american solicită o revizuire completă a politicii americane faţă de Cuba după retragerea lui Fidel Castro din funcţia de preşedinte. El Lider Maximo a anunţat marţi că nu va mai candida la preşedinţie, iar marea necunoscută este acum legată de numele succesorului său. În acelaşi timp, aliatul fidel al lui Castro, Hugo Chavez, i-a adus marţi un omagiu, în faţa a sute de oameni. Preşedintele Venezuelei a fost cel care a păstrat legătura şi a oferit cele mai multe informaţii despre Fidel Castro, în perioada lui de convalescenţă.

Liderul de la Caracas îl consideră pe El Lider Maximo drept binefăcătorul său. Retragerea lui Castro din funcţia de preşedinte a stârnit reacţii în întreaga lume. Preşedintele american George W. Bush a anunţat că retragerea lui Castro nu va modifica imediat politica de izolare a americanilor faţă de statul pe care l-a condus aproape o jumătate de secol.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close