Antena 3 CNN Externe SUA. O tânără fără braţe pilotează avioane (FOTO)

SUA. O tânără fără braţe pilotează avioane (FOTO)

SUA. O tânără fără braţe pilotează avioane (FOTO)
03 Dec 2008   •   21:17

O tânără fără braţe de 25 de ani din SUA pilotează avioane. Deşi s-a născut fără mâini, Jessica Cox a reuşit să realizeze ceea ce mulţi tineri normali nu pot. Absolventă a unei universităţi din statul american Arizona, fata a reuşit de curând să obţină şi brevetul de pilot.
Parrish Traweek , instructorul de zbor al tinerei, a declarat că Jessica este una dintre cele mai bune eleve ale sale. ?Când a venit la şcoala noastră, ştiam că Jessica va reuşi să obţină brevetul pentru că era foarte determinată.? a spus acesta.

Jessica a întâmpinat foarte multe dificultăţi până a reuşit să ajungă în punctul acesta, informează KVOA News. ?Foarte multe persoane nu au crezut că voi reuşi să realizez toate aceste lucruri.?
În 2005, Jessica a absolvit facultatea de Psihologie a Universităţii din Arizona. Ea îşi doreşte să devină instructor de zbor. ?Doar în momentul în care pilotezi un avion, experimentezi cu adevărat zborul şi realizezi că ai viaţa în propriile mâini, sau...în propriile picioare.? a glumit Jessica.
Sursă foto: www.geardiary.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close