Antena 3 CNN Externe SUA. Tânăr de 19 ani, ales primar al unui oraş

SUA. Tânăr de 19 ani, ales primar al unui oraş

SUA. Tânăr de 19 ani, ales primar al unui oraş
29 Mai 2008   •   20:54

Un adolescent de numai 19 ani, împătimit al jocurilor pe calculator a devenit primarul unui oraş din Statele Unite. Tyler Hammons este înnebunit, ca orice tânăr la vârsta lui, după muzica rock, maşinile rapide şi, un pic mai neobişnuit, îi plac finanţele. Hammons, care este student în primul an la Universitatea din Oklahoma, l-a învins în alegeri pe Hershel McBride, în vârstă de 70 de ani, şi a devenit astfel primarul oraşului Muskogee, din Oklahoma, potrivit Associated Press.

Oraşul american este astfel primul din SUA guvernat de un "gamer" (n.r. - împătimit al jocurilor pe calculator), aşa cum se auto-intitulează tânărul. Acesta are de gând să facă "curăţenie" în politica oraşului prin înfiinţarea unei comisie de etică.

"Sunt convins că, consiliul oraşului va colabora cu mine în această privinţă. Am promis acest lucru în campania electorală şi am de gând să mă ţin de promisiune", a declarat Tyler Hammons.

Sătulă de aceiaşi "lideri politici", populaţia oraşului îl susţine pe tânăr. "Nu datorează nimic, nimănui. Este un fel de nou început pentru oraşul Muskogee", a declarat Gary Armstrong, proprietarul unei cafenele.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close