Antena 3 CNN Externe SUA. Un bărbat a deschis focul într-o biserică şi a rănit grav şapte persoane

SUA. Un bărbat a deschis focul într-o biserică şi a rănit grav şapte persoane

SUA. Un bărbat a deschis focul într-o biserică şi a rănit grav şapte persoane
27 Iul 2008   •   19:51

Atac armat într-un oraş din statul american Tennessee. Şapte persoane au fost grav rănite după ce un bărbat a deschis focul într-o biserică unitariană din oraşul Knoxville, informează CNN. Cei şapte răniţi au fost transportaţi în stare gravă la spital, în timp ce alţi 12 oameni au suferit răni uşoare.

Poliţia locală a arestat un bărbat, care a deschis focul în biserică, în jurul orei 10 dimineaţa, în cursul zilei de duminică. În momentul atacului, copiii care participau la un workshop estival al congregaţiei prezentau o piesă de teatru.

Nu se cunosc deocamdată motivele atacului, însă incidentul nu este primul de acest gen în SUA.

Cel mai recent a avut loc pe 16 aprilie 2007, la Universitatea Virginia Tech unde 32 de oameni au fost împuşcaţi mortal de un bărbat, care s-a sinucis ulterior.

În aprilie 1999, un alt masacru a avut loc în SUA, când 2 elevi au ucis 12 colegi şi un profesor care a încercat să intervină, într-un liceu din Colorado. Atacatorii s-au sinucis la scurtă vreme după crime. Un alt atac violent a avut loc în SUA, în 2006, când un bărbat înarmat a împuşcat 3 elevi şi a rănit alţi 8 într-o şcoală din statul american Pennsilvania.

Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close