Antena 3 CNN Externe SUA. Un tânăr s-a sinucis în direct pe Internet, privit de mii de oameni (FOTO)

SUA. Un tânăr s-a sinucis în direct pe Internet, privit de mii de oameni (FOTO)

SUA. Un tânăr s-a sinucis în direct pe Internet, privit de mii de oameni (FOTO)
21 Noi 2008   •   15:53

Un tânăr din Florida s-a sinucis în direct pe Internet, în timp ce alţi 1.500 de utilizatori îl priveau. Abraham K Biggs, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei supradoze de medicamente. Tânărul şi-a transmis în direct moartea pe o pagină de Internet. Unii dintre privitori chiar l-au încurajat pe acesta să înghită pumnul de pastile. Nu se aşteptau ca tânărul să vorbească serios.

După câteva ore bune în care oamenii l-au privit zăcând pe pat, moartea lui a fost luată în serios. Câţiva dintre membrii site-ului au anunţat în cele din urmă poliţia. Când poliţiştii au ajuns în locuinţa băiatului, camerele web erau încă în funcţiune şi redau imagini în direct din camera tânărului.

Acesta se gândea de mai mult timp la sinucidere. Cu puţină vreme înainte, postase pe un alt site, bodybuilding.com, o scrisoare de adio în care scria: ?Sunt un ratat. Am dezamăgit pe toată lumea şi ştiu că nu sunt în stare să devin un om mai bun. Sunt îndrăgostit de o fată şi ştiu că nu sunt suficient de bun pentru ea. Încep să cred că viaţa mea nu are importanţă. Eu tot încerc, dar nu reuşesc să schimb nimic. Mă gândesc la sinucidere de foarte mult timp şi în trecut am încercat să-mi iau viaţa de mai multe ori.?

Site-ul folosit de tânăr pentru a-şi transmite moartea în direct se numeşte JustinTv şi are câteva mii de utilizatori.
Sursă foto: www.lastampa.it, www.dailymail.co.uk, www.metro.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close