Antena 3 CNN Externe Iubita lui Vladimir Putin, surpriză neplăcută, la prima oră a dimineții

Iubita lui Vladimir Putin, surpriză neplăcută, la prima oră a dimineții

Administraţia de la Casa Albă a decis să extindă sancţiunile din anturajul lui Vladimir Putin.

Iubita lui Vladimir Putin, surpriză neplăcută, la prima oră a dimineții
Sursa foto: Kremlin.ru
de Gabriel Dano    |    28 Sep 2022   •   21:01

Pe această listă au intrat recent și membrii familiei lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului dar și Yuri Kovalchuck, bancherul lui Vladimir Putin, despre care Daily Mail suține că îi asigura veniturile Alinei Kabaeva, considerată iubita lui Vladimir Putin.

Yuri Kovalchuck este acţionar la National Media Group, o companie unde preşedinte este chiar Alina Kabaeva, și care, în prezent, s-ar ascunde într-o cabană din Elveţia.

Această funcţie i-ar fi adus Alinei Kabaeva un venit uriaş, în jur de 10 milioane de dolari pe an. Daily Mail titrează că Yuri Kovalchuck ”o plăteşte pe iubita gimnastă a lui Vladimir Putin”.

Cine este Alina Kabaeva și cum l-a cunoscut pe Putin

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a fost campioană olimpică la gimnastică ritmică şi este una dintre cele mai titrate sportive din istoria acestui sport, scrie orangesport.ro.

Ea l-ar fi cunoscut pe Vladimir Putin în 2001, când ar fi avut doar 18 ani. De atunci, zvonurile despre o presupusă idilă între ea şi liderul de la Kremlin s-au înmulţit considerabil şi Alina Kabaeva este considerată motivul pentru care Vladimir Putin a divorţat de fosta soţie, Lyudmila, în 2013.

Vladimir Putin şi Alina Kabaeva ar avea împreună 4 copii, doi băieţi şi două gemene care s-ar fi născut în Elveţia. De altfel, publicaţia Page Six ar scrie că Alina Kabaeva s-ar ascunde în această perioadă într-o cabană foarte bine păzită din Elveţia.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Alina Kabaeva
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close