Antena 3 CNN Externe Sute de români, BLOCAŢI în Bulgaria

Sute de români, BLOCAŢI în Bulgaria

Sute de români, BLOCAŢI în Bulgaria
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
21 Iun 2014   •   13:36
Românii blocaţi în Albena, Bulgaria, afectaţi de inundaţiile din ultimele 24 de ore, au primit ajutor din partea autorităţilor române. 
 
Ministrul Turismului, Florin Jianu a explicat, în direct la Antena 3, că măsurile au fost luate: 
 
"Cei 200 de turişti români din Albena, afectaţi de inundaţii, au fost mutaţi. Sunt în siguranţă în acest moment. Există şi numere de urgenţă care pot fi apelate, la ambasadele din România şi Bulgaria. Nu există victime în rândul românilor. Toţi sunt în regulă în acest moment. Doar două maşini româneşti au fost date ca pagube materiale, conform informaţiilor oficiale. Mergem acum acolo să ne asigurăm că totul este în regulă şi acesta este mesajul: autorităţile române sunt alături de cetăţeni."

Turiştii români aflaţi pe litoralul bulgăresc, în regiunea Albena, acuză autorităţile străine că nu îi ajută să plece acasă, după ce staţiunea a fost grav afectată de inundaţii, românii reclamând că au fost evacuaţi doar cetăţenii ruşi şi germani, în timp ce românii s-au ajutat între ei.

Aveţi, mai jos, numerele de telefon necesare în vederea gestionării apelurilor situaţiei turiştilor romăni din Albena, Bulgaria.

TelVerde A.N.T.0800868282 sau 021.313.00.08

00359879440758 - telefonul de urgenţe al Ambasadei României la Sofia

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close