Antena 3 CNN Externe Svetlana Medvedeva, prima doamnă a Rusiei (FOTO)

Svetlana Medvedeva, prima doamnă a Rusiei (FOTO)

Svetlana Medvedeva, prima doamnă a Rusiei <font color=red>(FOTO)</font>
07 Mai 2008   •   10:53

Odată cu investirea lui Dimitri Medvedev ca preşedinte al Rusiei, ţara îi va ura bun venit la Kremlin şi unei noi prime doamne. Svetlana Medvedeva, soţia viitorului şef al statului rus, nu e străină de lumina reflectoarelor. Doamna Medvedev este foarte populară printre ruşi, iar presa o descrie ca fiind o femeie puternică. Svetlana e o fire energică şi întotdeauna în pas cu moda. Participă cu plăcere atât la evenimente mondene, cât şi la slujbele de la biserică şi este bună prietenă cu vedeta Alla Pugaciova.

La 43 de ani, viitoarea primă doamnă a Rusiei este o femeie încă atrăgătoare, care se diferenţiază de soţiile celorlalţi lideri de la Kremlin, mai puţin cochete.

În contrast cu Svetlana Medvedeva, fost primă doamnă a Rusiei, Ludmila Putina "a făcut atâtea erori de gust şi nu a fost un bun exemplu din punctul de vedere al modei, în special dacă este comparată cu modelul care era Raisa Gorbaceva?, scriu ziarele de la Moscova.



În 2002, un apropiat al familiei a dezvăluit presei şi talentele culinare ale Svetlanei. Aceasta ar fi urmat un curs pentru prepararea sushi, care făcea furori printre doamnele din elita rusă. Contrar afinităţilor gastronomice ale Svetlanei, Ludmila povestea că îi oferea soţului ei un pahar de lapte fermentat denumit chefir.

Svetlana şi Dimitri au un băiat de 12 ani, pe nume Ilia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close