Antena 3 CNN Externe "Suntem zdrobiți, doi copii au rămas fără mama lor". O tânără mămică s-a stins din viață subit, după luni în care s-a luptat cu dureri infernale de cap

"Suntem zdrobiți, doi copii au rămas fără mama lor". O tânără mămică s-a stins din viață subit, după luni în care s-a luptat cu dureri infernale de cap

O tânără mămică în vârstă de doar 30 de ani a sfârșit în mod neașteptat și a lăsat în urma sa doi copii mici, după luni în care s-a confruntat cu dureri cumplite de cap.

"Suntem zdrobiți, doi copii au rămas fără mama lor". O tânără mămică s-a stins din viață subit, după luni în care s-a luptat cu dureri infernale de cap
Sursa foto: Jane Thomas | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   14:19

Jehane Thomas, din Doncaster, Anglia, a murit subit vineri, 17 martie, la vârsta de doar 30 de ani, după luni întregi în care s-a luptat cu migrene greu de suportat.

Acum, Isaac și Elijah, cei doi copii ai săi, în vârstă de trei și un an, au rămas orfani de mamă și trebuie să crească în lipsa celei care le-a dăruit viață.

Tânăra era cunoscută în mediul online și avea aproape 57.000 de urmăritori pe TikTok, unde posta diverse filmulețe cu activitățile de zi cu zi.

Apropiații spun că, în ciuda durerilor și migrenelor îngrozitoare pe care le-a simțit în ultimele luni, moartea femeii a fost cu totul neașteptată.

Citește și: "Mă voi ruga pentru sufletul tău". O mamă din Sebiș și-a pus capăt zilelor, la fel ca soțul ei. Femeia a fost găsită în baie de unicul său fiu

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Jehane Thomas era o mamă de 30 de ani, a doi băieți, când a murit brusc pe 17.03.2023. În ciuda faptului că suferea de câteva luni de migrene și crize de boală, decesul ei a fost total neașteptat și suntem cu toții absolut zdrobiți.

Cei doi copii ai ei au rămas fără mama lor.. Jehane – Am promis că voi face tot ce pot pentru acei băieți, așa că asta îmi jur să fac. Te iubesc”, a scris un prieten.

Totuși, Jehane Thomas a vorbit, în filmulețele postate pe TikTok, despre afecțiunea cu care se confrunta, fiind vorba despre nevrita optică, o boală cauzată de inflamația nervului care transmite mesaje de la ochi la creier.

Acum, succesul răsunător de pe TikTok s-a transformat într-o dramă, rețelele sociale fiind invadate de mesaje în care cunoscuții își exprimă regretul și durerea.

"Chiar nu am cuvinte pentru știrile pe care le-am aflat astăzi. Mulțumesc familiei și prietenilor tăi pentru că mi-au permis să las câteva cuvinte de adio pe pagina ta. Inima mea este frântă, pentru tine, pentru familia ta, prieteni și băieți. Zboară lin în ceruri, îngeraşul meu. Viața este atât de scurtă. Te iubesc", a scris cineva.

Femeia avea o relație specială cu cei doi copii ai săi, fiind descrisă de apropiați drept "cea mai bună mamă pe care am avut privilegiul s-o cunoaştem”, dar și "unul dintre cei mai frumoși oameni în interior și exterior”, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: mama copii dureri de cap moarte subită
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close