Antena 3 CNN Externe Tăriceanu l-a destituit pe managerul de proiect de la Expo Zaragoza

Tăriceanu l-a destituit pe managerul de proiect de la Expo Zaragoza

Tăriceanu l-a destituit pe managerul de proiect de la Expo Zaragoza
27 Iun 2008   •   09:30

Scandal în Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile. Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a eliberat din funcţie pe Daniel Popescu, managerul de proiect la Expo Zaragoza 2008 din partea României. Ministrul Mediului, Attila Korodi, i-a cerut premierului Tăriceanu demiterea lui Popescu, după ce au fost semnalate o serie de nereguli în pregătirea standului României pentru expoziţia mondială din oraşul spaniol. Attila Korodi l-a propus pe Attila Demeter, fost secretar de stat în Ministerul Economiei şi Comerţului, în perioada 2004-2005.

Regele Juan Carlos al Spaniei a inaugurat pe 13 iunie, la Zaragoza, Expoziţia Internaţională 2008, cu tematica "Apa şi dezvoltarea durabilă". Nu mai puţin de 105 ţări iau parte la acest eveniment, iar singurul stat care nu are încă un pavilion amenajat este cel al României, deşi a avut la dispoziţie un buget de câteva sute de mii de euro pentru eveniment.

Potrivit calendarului Expo 2008, 10 iulie este Ziua oficială a României la Zaragoza. Tot atunci, sunt aşteptaţi să viziteze pavilionul ţării noastre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Sursă foto: www.expozaragoza2008.es

Antena3

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close