Antena 3 CNN Externe Telefonul mobil al italiencei ucise de Mailat, găsit în Sibiu

Telefonul mobil al italiencei ucise de Mailat, găsit în Sibiu

Telefonul mobil al italiencei ucise de Mailat, găsit în Sibiu
22 Ian 2008   •   15:56

Procurorii şi poliţiştii români au descoperit la o persoană din judeţul Sibiu telefonul mobil furat de la Giovanna Reggiani în timpul atacului asupra ei iniţiat de românul Nicolae Romulus Mailat, informează Parchetul. Atacul a avut loc în apropiere de staţia de metrou Tor di Quinto din Roma, pe 30 octombrie 2007.
Procurorii nu au dat publicităţii numele persoanei la care s-ar fi descoperit aparatul şi nu au precizat dacă aceasta ar avea vreo legătură cu Nicolae Romulus Mailat, principalul suspect în cazul uciderii violente a Giovannei Reggiani.

Nicolae Romulus Mailat se află în închisoare la Roma, fiind acuzat de agresarea sexuală şi uciderea Giovannei Regiani, la sfârşitul lunii octombrie 2007, în apropiere de Tor di Quinto din Roma. La aceste acuzaţii se adaugă şi cea de tâlhărie.

O martoră, prezentată drept Emilia, vară de gradul doi cu Mailat, a declarat că l-a văzut pe acesta transportând trupul victimei, pe care l-a aruncat apoi într-o groapã. Tot ea a fost cea care, după ce l-a vãzut pe Mailat aruncând trupul Giovannei Reggiani, a oprit o maşină al cărei şofer a anunţat ulterior poliţia. Românul, în vârstă de 24 de ani, a fost pus sub acuzare în baza mărturiei Emiliei, o conaţională care locuia în aceeaşi tabără.

Procesul lui Nicolae Romulus Mailat va începe în curând. Magistraţii italieni care anchetează moartea Giovannei Reggiani au decis să renunţe la acuzaţiile de agresiune sexuală şi să le reţină numai pe cele de omucidere şi tâlhărie, informa, sâmbătă, La Reppublica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close