Antena 3 CNN Externe Testele ADN confirmă: Austriacul care şi-a violat fiica este tatăl copiilor ei

Testele ADN confirmă: Austriacul care şi-a violat fiica este tatăl copiilor ei

Testele ADN confirmă: Austriacul care şi-a violat fiica este tatăl copiilor ei
29 Apr 2008   •   19:47

Testele ADN confirmă faptul că bărbatul de 73 de ani care şi-a sechestrat şi abuzat fiica timp de 24 de ani este tatăl propriilor nepoţi. Pe de altă parte, oamenii legii spun că nu există nici un indiciu că soţia austriacului ar fi ştiut de crimele bărbatului.

Autorităţile austriece sunt îngrijorate de amploarea mediatică pe care a luat-o incidentul. Ministrul justiţiei de la Viena a avertizat că orice publicaţie care va tipări fotografiile victimelor lui Josef Fritzl va fi amendată.

Femeia în vârstă de 42 de ani se află într-o clinică psihiatrică şi este ţinută departe de ochii presei. O echipă de psihiatri se ocupă şi de copiii care au fost născuţi de Elisabeth Fritzl în pivniţa în care a fost închisă de tatăl său. Locaţia clinicii nu a fost dată publicităţii.

Copiii care se aflau în pivniţă şi care au fost eliberaţi sâmbătă, dar şi cei care mergeau deja la şcoală locuiesc acum împreună. Cotidianul german Bild a publicat mai multe fotografii ale femeii, de pe vremea când era adolescentă dar şi câteva fotografii ale copiilor.

Autorităţile de la Viena au avertizat presa austriacă să nu dea publicităţii detalii despre viaţa privată a victimelor şi nici fotografii. Ministrul austriac al Justiţiei, Maria Berger, a anunţat că amenda poate ajunge la 20.000 de euro.

Josef Fritzl a mărturisit deja că şi-a drogat fiica în 1985, când fata avea doar 18 ani, a închis-o în pivniţă şi a abuzat de ea timp de 24 de ani. De asemenea, bărbatul a recunoscut că este tatăl celor 7 copii pe care femeia i-a născut în "casa ororilor", aşa cum au denumit poliţiştii pivniţa.

Bărbatul a fost audiat de un judecător şi a fost arestat preventiv. El este acum la închisoare.

FEMEIE ÎNCHISĂ ÎN PIVNIŢĂ TIMP DE 24 DE ANI DE TATĂL EI. A AVUT 7 COPII CU ACESTA

AUSTRIACUL CARE ŞI-A VIOLAT FIICA 24 DE ANI AFIRMĂ CĂ NU A FOLOSIT FORŢA

Antena 3

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close