Antena 3 CNN Externe The Simpsons, oprit de la difuzare în Venezuela

The Simpsons, oprit de la difuzare în Venezuela

The Simpsons, oprit de la difuzare în Venezuela
08 Apr 2008   •   20:01

Popularul serial de televiziune The Simpsons a fost scos din grila de programe a unui post tv din Venezuela fiind considerat a fi "nepotrivit" pentru copiii acestei ţări. Organismul venezuelean care se ocupă cu reglemetarea în audio-vizual a primit mai multe reclamaţii cu privire la serialul de desene animate, care era difuzat în fiecare zi a săptămânii de la ora 11. The Simpsons a fost înlocuit cu serialul Baywatch Hawaii, anunţă Sky News.

"Am fost nevoiţi să nu-l mai difuzăm. Serialul nu este potrivit pentru copii, ora la care este difuzat fiind de asemenea nepotrivită", a declarat Elba Guillen, purtătorul de cuvânt al televiziunii. Postul TV a fost nevoit să oprească difuzarea serialului The Simpsons cu toate că acesta "avea cea mai mare audienţă pentru acea oră a dimineţii, din întreaga istorie a canalului TV", conform lui Perez Nahim, directorul postului de televiziune citat de Sky News.

Acesta a continuat precizând că postul pe care îl conduce nu a primit nici un fel de reclamaţii pe această temă. În acelaşi timp, organismul venezuelean care se ocupă cu reglemetarea în audio-vizual nu a specificat elementele care au fost considerate ofensive sau natura plângerilor pe care le-a primit.

Totuşi, difuzarea serialului de la ora 11 ar putea încălca regulile care interzic "mesajele care contravin educaţiei băieţilor, fetiţelor şi a adolescenţilor".

Baywatch Hawaii, cu David Hasselhoff şi Pamela Anderson în rolurile principale, este serialul difuzat de săptămâna trecută în acelaşi interval orar în care era difuzat The Simpsons şi nu au fost înregistrate încă nici un fel de plângeri, conform lui Perez Nahim, citat de un ziar venezuelean.

Managementul postului de televiziune care a renunţat la The Simpsons nu a luat încă o decizie în privinţa difuzării serialului la o altă oră.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close