Antena 3 CNN Externe The Times: Guvernarea lui Gordon Brown, mai dezastruoasă decât cea a lui Tony Blair

The Times: Guvernarea lui Gordon Brown, mai dezastruoasă decât cea a lui Tony Blair

The Times: Guvernarea lui Gordon Brown, mai dezastruoasă decât cea a lui Tony Blair
08 Apr 2008   •   18:26

Gordon Brown este considerat a fi un prim ministru mai "prost" decât Tony Blair de către mai mult de o treime dintre cei care l-au votat, conform unui nou sondaj de opinie făcut public de The Times. De asemenea, conservatorii conduc în preferinţele publicului cu trei procente în faţa laburiştilor.

31 la sută dintre englezi consideră că guvernarea actualului prim-ministru este mai proastă decât a predecesorului său, Tony Blair. Aceste cifre sunt îngrijorătoare pentru Gordon Brown având în vedere că un alt sondaj de opinie efectuat luna trecută a scos la iveală faptul că britanicii nu sunt de acord cu noul buget adoptat.

Sondajul de opinie a fost efectuat de gigantul Microsoft pentru a marca lansarea unei noi tehnici de informare a publicului pe site-ul MSN, numită Despatch Box.

La sondajul de opinie au participat 1.502 adulţi, o mare parte a acestora fiind din Londra. Celelate sondaje enumerate au fost efectuate între 20 şi 25 martie şi au inclus 5.031 adulţi, dintre care 1.000 au fost din Londra.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close