Antena 3 CNN Externe Time a publicat Topul 100 al celor mai influente personalităţi din lume (FOTO)

Time a publicat Topul 100 al celor mai influente personalităţi din lume (FOTO)

Time a publicat Topul 100 al celor mai influente personalităţi din lume <font color=red>(FOTO)</font>
01 Mai 2008   •   13:21

Revista ?Time? a publicat topul 100 al celor mai influente personalităţi din lumea politică, artistică, ştiinţei, construcţiilor şi cinematografiei. Topul se împarte în 5 mari categorii: ?Lideri şi revoluţionari?, ?Eroi si deschizatori de drumuri?, ?Oameni de ştiinţă şi gânditori?, ?Artişti şi Entertaineri", ?Constuctori şi giganţi?.

La prima categorie, cel mai influent deschizător de drumuri a fost desemnat Dalai Lama, liderul spiritual al budhiştilor. Time spune că ?asuprirea şi exilul pâinea cea de toate zilele? pentru Dalai Lama, care crede că rasa umană este cea mai evoluată specie de pe pîmânt, dar şi cea care cauzează cele mai multe neplăceri.



Locul secund la categoria liderilor îl ocupă nimeni altul decât actualul preşedinte în exerciţiu al Rusiei, Vladimir Putin. Viitorul premier este cunoscut în lumea întreagă datorită caracterului puternic şi spiritului neînfricat cu care a condus Rusia. Madeleine Albright, prima femeie secretar de Stat din istoria SUA îl descrie va fiind ?ager, încrezător, muncitor şi patriot?.



Pe locul trei şi patru se află Barack Obama, respectiv Hillary Clinton, contracandidaţii democraţi în cursa preliminară pentru Casa Albă.



La categoria ?Eroi şi deschizători de drumuri? fruntaşi au ieşit Brad Pitt şi Angelina Jolie. Colegul de breaslă, actorul George Clooney spune despre cei doi că ei se înscriu în categoria celor care chiar jută lumea, nu care doar vorbesc despre ajutor. Clooney.



Michael Bloomberg, primarul New York-ului a fost desemnat cel mai influent gânditor. Potrivit lui Robert F. Kennedy Jr., Bloomberg este cel care înţelege că oraşele trebuie construite pentru oameni, într-un mod sigur şi salubru.



Cel mai influent artist a ieşit Lorne Michaels, producătorul şi realizatorul emisiunii de mare succes ?Saturday Night Live?, iar la capitolul ?Giganţi? persoanalitatea de frunte a fost desemnată Indra Nooyi, preşedintele companiei Pepsi.



Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close