Antena 3 CNN Externe Furia naturii a ucis 14 membri ai aceleiași familii în Pakistan. Trăsnetele au lovit simultan două case învecinate

Furia naturii a ucis 14 membri ai aceleiași familii în Pakistan. Trăsnetele au lovit simultan două case învecinate

Un lanț tragic de evenimente din districtul Torghar (Pakistan) a dus la moartea a 14 persoane. Trăsnetele au lovit simultan două case, și au provocat o alunecare de teren care a înghițit locuințele.

Furia naturii a ucis 14 membri ai aceleiași familii în Pakistan. Trăsnetele au lovit simultan două case învecinate
Sursa foto: Twitter/ShamaelWahab
de Alexandra Ionescu    |    13 Sep 2021   •   10:49

Potrivit presei locale, trăsnetele au lovit două case din districtul Torghar, provocând o alunecare de teren, care a înghițit două case.

16 persoane au fost prinse sub dărâmături, dintre care 14 au murit din cauza rănilor. Alte două persoane rănite au fost duse la spital.

Printre victime erau și femei și 5 copii. 

Casele erau deținute de 2 frați.

Cel puțin trei persoane lipsesc încă, iar căutările continuă. 

Torghar este unul dintrre cele mai puțin dezvoltate districte din Khyber Pakhtunkhwa, unde nu există serviciu de urgență, și nici un spital care să poată face față unor asemenea urgențe.

Musonul care a lovit Pakistanul este totuşi esenţial pentru irigarea culturilor şi umplerea rezervoarelor de apă, chiar dacă în fiecare om fenomenele meteo extrem provoacă pagube materiale însemnate, dar şi pierderi de vieţi omeneşti

 

×
Subiecte în articol: pakistan trasnet alunecare de teren victime
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close