Antena 3 CNN Externe Trei fraţi români, condamnaţi la închisoare în Marea Britanie

Trei fraţi români, condamnaţi la închisoare în Marea Britanie

Trei fraţi români, condamnaţi la închisoare în Marea Britanie
29 Apr 2008   •   09:08

Trei fraţi români au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de justiţia britanică după ce au jefuit un om, l-au legat şi l-au lăsat să moară sufocat, informeaza BBC News.

Mohamed Raheem în vârstă de 28 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din sudul Londrei, legat şi cu maxilarul dislocat. Cei trei fraţi din România, Ciprian, Sorin şi Savu Abuclesei au fost condamnaţi pentru furt şi crimă la 30, 28 şi respectiv 23 de ani de închisoare.

Ciprian, cunoscut şi sub numele de Igor Irinel, l-a cunoscut pe Raheem într-un bar de homosexuali şi a petrecut o noapte cu acesta în locuinţa victimei.

A doua zi, cei trei fraţi au intrat prin efracţie în apartamentul lui Raheem, au furat bijuterii şi un DVD player şi au aşteptat ca acesta să se întoarcă acasă pentru a-i lua şi banii. Cei trei l-au legat şi i-au introdus un căluş în gură, lăsându-l apoi să moară. Ancheta a stabilit faptul ca Raheem a murit după aproximativ două ore de chinuri groaznice.

Ciprian, care se afla în Marea Britanie de cinci ani, era însurat în România şi avea un copil. Fraţii săi se aflau de numai trei zile acolo în momentul în care au săvârşit crima.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close