x close

Un american a murit după ce a căzut de pe masa de operaţie (VIDEO)

24 Iul 2010   •   16:54
Un american a murit după ce a căzut de pe masa de operaţie (VIDEO) Foto: Antena 3

Un american a murit după un accident stupid. Bărbatul a căzut de pe masa de operaţie, deşi se afla sub anestezie generală. Familia americanului dă acum spitalul în judecată şi îi acuză pe medici de neglijenţă.

Americanul a murit chiar în încăperea unde ar fi trebuit să fie operat. Membrii familiei spun că totul s-a întâmplat doar din vina personalului medical. Oamenii sunt hotărâţi să apeleze la justiţie pentru a-şi face dreptate.

Trebuia să fie o intervenţie fără riscuri majoare. Medicii trebuiau să facă o incizie în scalp, şi să elibereze presiunea ce se crease asupra creierului lui, în urma unui atac cerebral.

În timpul operaţiei, lucrurile au luat însă o întorsătură tragică.

Oficialii spitalului se scuză, spunând că bărbatul era corpolent şi că a fost suficientă o neatenţie pentru ca lucrurile să ia o întorsătură tragică. Rudele recunosc că omul avea 130 de kilograme, dar nu acceptă explicaţiile medicilor.

Familia Devries a dat în judecată atât spitalul, cât şi Casa de Asigurări de Sănătate, pe care le acuză de neglijenţă şi omor prin imprudenţă.Antena 3

Citeşte mai multe despre:

american masa operatie medici neglijenta anestezie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati