Antena 3 CNN Externe Avion cu 243 de pasageri la bord, întors din drum din cauza unei glume. Un bărbat a spus că are coronavirus

Avion cu 243 de pasageri la bord, întors din drum din cauza unei glume. Un bărbat a spus că are coronavirus

Gluma neinspirată făcută de un pasager, care a spus că are coronavirus, a întors din drum un avion al companiei aeriene Westjet, care se îndrepta spre Jamaica.

Avion cu 243 de pasageri la bord, întors din drum din cauza unei glume. Un bărbat a spus că are coronavirus
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de Claudia Simion    |    04 Feb 2020   •   18:51

Cei 243 de pasageri aflați în avion s-au văzut întorși înapoi la Toronto, la jumătatea drumului către Montego Bay, din Jamaica, a spus purtătorul de cuvânt al companiei aeriene. 

Aeronava zburase două ore de la decolare, iar la un moment dat pasagerul s-a ridicat de pe scaun și a spus tare că a călătorit în China recent și a luat noul coronavirus, potrivit france24

La scurt timp, membrii echipajului de zbor i-au dat pasagerului o mască, mănuși și l-au izolat de restul pasagerilor. 

''Ca măsură de precauţie, echipajul nostru a urmat toate protocoalele aplicabile în cazul semnalării unor cazuri de boli infecţioase la bord, inclusiv izolarea persoanei care a făcut o afirmaţie nefondată despre coronavirus'', a mai spus reprezentantul companiei Westjet.

Pasagerul de 29 de ani, care a creat panică în avion, a fost reținut de polițiști la coborâre și urmează să fie judecat. 


 

×
Subiecte în articol: coronavirus Jamaica Toronto avion
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close