Antena 3 CNN Externe Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte

Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte

Un băiat de 11 ani a fost găsit vinovat de agresare sexuală a unei femei adulte
Sursa foto: Foto: google.com
de G.S.    |    24 Noi 2012   •   09:33

Un băiat în vârstă de 11 ani, originar din România, a fost găsit vinovat de agresarea sexuală a unei femei adulte, relatează publicaţia The Sun în pagina electronică.
   
Identitatea băiatului care a împlinit acum vârsta de 12 ani nu este dezvăluită din cauza vârstei sale. Acesta a atacat femeia punându-şi mâinile între picioarele ei în timp ce aceasta era la cumpărături, iar apoi a fugit pe bicicletă. Incidentul s-a produs la 26 iunie în Tottenham, North London.
   
El a negat că ar fi agresat-o sexual pe femeie însă a fost găsit vinovat în urma unui proces care a avut loc la Tribunalul pentru tineret North London.
   
Băiatul a primit o perioadă de reabilitare pentru tineri de nouă luni şi va trebui să urmeze un curs educaţional.
   
Judecătorul John Perkins i-a spus: "Aceasta a fost o abatere neplăcută şi ai negat continuu că ai făcut-o în timp ce, după părerea mea, dovezile erau copleşitoare".
   
"În mod evident incidentul a afectat-o puternic pe tânăra implicată şi pentru că nu ai dat dovadă de remuşcări şi nu ai recunoscut, ea a fost nevooită să vină la tribunal să-mi spună mie", i-a mai spus judecătorul.
   
Băiatul, care nu este înscris la şcoală şi îşi petrece timpul plimbându-se cu bicicleta pe străzi alături de prieteni, a zâmbit batjocoritor când a ieşit din sala de judecată alături de părinţii care locuiesc în Manor Park, North London.
   
Părinţii au fost obligaţi de judecător să urmeze cursuri de îngrijire a copilului.
   
Procurorul Lorna Ewen a susţine că acesta s-a apropiat de femeie în timp ce ea se afla la cumpărături. Aceasta a declarat: "Apoi, cu mâna dreaptă, a venit spre ea şi a prins-o de coapsă înainte de a fugi pe bicicletă".
   
Victima a chemat poliţia şi l-a identificat pe acuzat.

×
Subiecte în articol: victima Politie copil the sun

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close