Antena 3 CNN Externe Un cuplu de români şi-a petrecut luna de miere în Turcia, în regim "jeg all inclusive"

Un cuplu de români şi-a petrecut luna de miere în Turcia, în regim "jeg all inclusive"

Un cuplu de români şi-a petrecut luna de miere în Turcia, în regim "jeg all inclusive"
21 Aug 2008   •   21:22

Mizeria a stricat toată distracţia unui cuplu de tineri căsătoriţi din Constanţa, care au plecat în luna de miere în Turcia, în Antalya. Ei au fost cazaţi într-un sistem "jeg all inclusiv", cu toate că au plătit aproape 1.000 de euro pentru servicii de trei stele. Firma de turism din România dă vina pe partenerul de peste hotare.

În broşură, totul arăta minunat. Hotelul din Antalya era destinaţia ideală pentru un cuplu care abia îşi unise destinele. "Hotel situat la 250 de metri de plajă, 12 kilometri de Antalya şi 10 kilometri de aeroport. Majoritatea camerelor au vedere la mare. Toate camerele au TV satelit, aer condiţionat, telefon direct, mini bar, duş, uscător de păr, balcon", scrie în descrierea hotelului.

Povestea din pliantele prezentate soţilor Tănase s-a transformat, însă, într-un coşmar. "În fiecare seară erau scandaluri la hotel. Tocmai după trei zile au acceptat să ne schimbe la un alt hotel, dar cu o diferenţă de plată", spune soţul. Luna lor de miere era, însă, distrusă. Aşa că însurăţeii au vrut să se întoarcă acasă. Agenţia de turism le-a spus, însă, că trebuie să plătească pentru drumul până în ţară.

Mai mult, directorul de comunicare al agenţiei de turism, Corina Hylcov, a declarat că tinerii au primit "exact ce a plătit" şi că au beneficiat de asistenţă din partea agenţiei. Soţii Tănase aşteaptă, în continuare, un răspuns oficial la plângerea formulată.

Observator

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close