Antena 3 CNN Externe Un grec şi-a decapitat prietena şi a defilat pe stradă cu capul acesteia în mână

Un grec şi-a decapitat prietena şi a defilat pe stradă cu capul acesteia în mână

Un grec şi-a decapitat prietena şi a defilat pe stradă cu capul acesteia în mână
04 Aug 2008   •   18:04

Un bărbat grec de pe populara insulă turistică Santorini, în vârstă de 31 de ani, care şi-a decapitat prietena şi a defilat pe stradă cu capul acesteia în mână, se zbate acum între viaţă şi moarte. Athanassios Arvanitis, de profesie bucătar, a fost împuşcat de cinci ori de poliţie înainte să fie arestat, iar din cauza unei răni la plămân a fost internat la terapie intensivă la spitalul KAT din Atena.

Autorităţile cred că nebunia bărbatului, care era bucătar, a fost declanşată de concedierea lui de la un hotel. Şirul violenţelor a început când omul s-a folosit de cuţitul de măcelar pentru a decapita câinele prietenei lui, pe balconul casei lor din satul Vourvoulos, în apropiere de principalul oraş al insulei Santorini, Thira. Apoi, Arvanitis a omorât-o şi pe prietena lui, o învăţătoare de 25 de ani, pe nume Adamantia Karkali. După aceea i-a tăiat capul şi a început să îl prezinte sătenilor şi turiştilor îngroziţi.

Când poliţia a încercat să îl aresteze, Athanassios l-a lovit cu cuţitul în faţă pe un ofiţer. Un alt poliţist a tras cinci gloanţe în bărbat şi l-a rănit. Totuşi, acesta a reuşit să intre în maşina de poliţie şi să fugă, dar a fost blocat de alte echipaje poliţie, moment în care a accidentat grav şi două doctoriţe, care se aflau pe o motocicletă. Acestea se află acum în afara oricărui pericol, precum şi o turistă din Grecia, care a fost rănită de un glonţ al poliţiştilor care a ricoşat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close