Antena 3 CNN Externe Un grup de români, filmat înşelând englezii la alba-neagra, în centrul Londrei

Un grup de români, filmat înşelând englezii la alba-neagra, în centrul Londrei

Un grup de români, filmat înşelând englezii la alba-neagra, în centrul Londrei
21 Iul 2008   •   08:49

Românii au ajuns, cu alba-neagra, şi în Marea Britanie. Dacă în România, nu mai are succes, jocul de noroc face furori la Londra, unde turiştii şi localnicii sunt atraşi, ca un magnet, de vorba ?asta are, asta n-are!?, spusă totuşi în engleză. Aşa cum arată şi o înregistrare video de amator, românii îi scutură serios de bani, iar englezii, fair play din fire, plătesc fără comentarii.

Românul vorbeşte doar engleză, stricat, dar mai scapă câte un cuvânt pe româneşte. Pe podul Westminster, la două sute de metri de Parlamentul Britanic, românul face senzaţie. De câştigat, însă, câştigă permanent doar doi jucători. Aceeaşi de fiecare dată, români şi ei. De ajuns ca englezii, să capete încredere şi să intre în joc. Cu atât se aleg, cu jocul. Banii rămân la român care nu pierde decât atunci când vrea el.

UN GRUP DE ROMÂNI ÎI ÎNŞEALĂ PE ENGLEZI LA ALBA-NEAGRA

Zona e patrulată permanent de poliţie, dar, românii nu par deloc stingheriţi. O zi de muncă le umple buzunarele, o lună-i îmbogăteşte mai mult decât munca pe şantierele de construcţii din Marea Britanie. Englezilor le place jocul şi nu se supără când pierd, doar sunt o naţiune fair-play.

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close