Antena 3 CNN Externe Un miliardar american va înfiinţa un fond care să ajute bogaţii să evite Fiscul

Un miliardar american va înfiinţa un fond care să ajute bogaţii să evite Fiscul

Un miliardar american va înfiinţa un fond care să ajute bogaţii să evite Fiscul
de G.S.    |    14 Apr 2013   •   14:25

Miliardarul american John Paulson pregăteşte lansarea unui fond care să ajute investitorii bogaţi să-şi reducă taxele plătite Fiscului din SUA, după ce în martie a luat în calcul mutarea în Puerto Rico din cauza regimului fiscal mai favorabil, potrivit Bloomberg.
   
Fondul de hedging condus de Paulson, cu active de 18 miliarde de dolari, a invitat posibili clienţi la un eveniment programat pentru 24 aprilie, la birourile din New York ale firmei de investiţii, unde miliardarul va prezenta Paulson Partners Premium LP Fund, descris ca "un fond pentru investitori care vor să-şi reducă taxele pe venit".
   
"Pare să fie mai concentrat pe evitarea taxelor pe venit decât pe generarea de venituri pentru investitori. Creează miliardarilor o reputaţie proastă", a declarat Brad Alford, şef la Alpha Capital Management, care administrează un fond specializat pe investiţii în fondurile de hedging.
   
Paulson a devenit miliardar în 2007, după ce a mizat puternic pe prăbuşirea pieţei imobiliare subprime din SUA. Investitorul a luat în calcul în martie mutarea în Puerto Rico pentru a profita de o nouă lege favorabilă privind taxele, însă în cele din urmă a renunţat la idee.
   
Miliardarul încearcă să-şi revină după doi ani de pierderi pe anumite strategii de investiţii.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close