Antena 3 CNN Externe Un nou membru în familia Palin? Levi Johnston o va suţine pe Sarah în Minnesota

Un nou membru în familia Palin? Levi Johnston o va suţine pe Sarah în Minnesota

Un nou membru în familia Palin? Levi Johnston o va suţine pe Sarah în Minnesota
03 Sep 2008   •   17:54

Levi Johnson, tatăl copilului nenăscut al fiicei de 17 ani a lui Sarah Palin, numită de McCain vice-preşedinte din partea partidului republican, se va alătura familiei viitoarei sale soţii, la conferinţa republicană de la St Paul, Minnesota. Potrivit mamei acestuia, citată de publicaţia The Sun, Levi va ajunge în Minnesota în cursul serii de miercuri, pentru a fi de faţă la discursul oficial susţinut de Sarah Palin. Tot mama tânărului a adăugat că cei doi aveau planuri de căsătorie încă dinainte de a afla despre sarcina fetei.

Pe de altă parte, pe site-ul MySpace au apărut de câteva zile mai multe pagini care, aparent, aparţin tânărului, acesta plângându-se că nu doreşte copii şi că situaţia în care a ajuns nu îi convine, fiind forţat să se căsătorească. Pe unele dintre aceste pagini, presupusul Levi se autodescrie ca fiind un „redneck” care urăşte copiii.

Mama băiatului, Sherry, afirmă însă că niciun fel de presiune nu a fost făcută asupra tânărului din partea familiei guvernatoarei şi că cei doi aveau dinainte planuri serioase. De asemenea, prietenii băiatului afirmă că deşi a fost şocat la îneput, Levi este încântat de ideea de a avea un copil, potrivit Daily News.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close