Antena 3 CNN Externe Un român stabilit în Italia şi-a înjunghiat iubita şi apoi s-a sinucis

Un român stabilit în Italia şi-a înjunghiat iubita şi apoi s-a sinucis

Un român stabilit în Italia şi-a înjunghiat iubita şi apoi s-a sinucis
20 Oct 2008   •   20:20

Şi-a înjunghiat mortal iubita, iar apoi s-a sinucis. Este gestul unui român, stabilit de câţiva ani în Italia. Cadavrele celor doi au fost descoperite în locuinţa femeii, într-un oraş din nordul Italiei.
Ionela Pâslariu şi Ion Gorko se stabiliseră în Italia de câţiva ani. Totul a mers bine până când românul a rămas fără loc de muncă. S-a apucat de băutură şi a devenit violent. Femeia nu a mai suportat şi acum două luni, l-a dat afară casa. Înnebunit de gelozie, bărbatul s-a întors în apartament şi, după o ceartă violentă, şi-a înjunghiat iubita, iar apoi s-a sinucis. Trupurile au fost găsite de vecini.
Familia fetei spune că acum 3 săptămâni, Ion Gorko ar fi sunat-o pe una dintre surorile Ionelei şi i-a spus să se pregătescă de înmormântare. Mai mult, potrivit unor surse implicate în anchetă, înainte de a se sinucide, bărbatul şi-ar fi sunat părinţii din România, şi le-a spus ce a făcut. Ionela va finmormântată în satul natal din Iaşi, dar asta numai după ce procurorii italieni vor finaliza ancheta.
Antena3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close