Antena 3 CNN Externe Un sportiv a fost declarat mort de un club de fotbal dintr-un motiv incredibil. „Am aflat din ziare că am murit”

Un sportiv a fost declarat mort de un club de fotbal dintr-un motiv incredibil. „Am aflat din ziare că am murit”

Un sportiv a fost declarat mort de un club de fotbal dintr-un motiv incredibil. „Am aflat din ziare că am murit”
29 Noi 2018   •   10:38

Jucătorul Fernando LaFuente a fost declarat mort de un club irlandez de fotbal pentru a-și putea amâna un meci. 

Acesta a mărturisit că a fost anunțat că urmau să apară articole neadevărate despre el, dar că nu s-a așteptat nicio clipă să fie dat mort. 

"Am fost avertizat că o să fie nişte articole despre mine, dar m-am gândit că vor fi despre faptul că mi-aş fi rupt un picior sau ceva de genul acesta. Eram acasă, după muncă, şi mă jucam pe calculator. (n.r. - Colegii de serviciu) mi-au spus . Au început să-mi trimită toate aceste articole din mass-media. Şi aşa am aflat că eram mort", a declarat fotbalistul postului irlandez RTE.

LaFuente a spus că și-a anunțat soția în legătură cu acest lucru, însă pe mama lui nu a apucat să o anunțe. 

"Eram sâmbătă, pe whatsapp. Ştiam că o să se întâmple ceva, pentru că m-au sunat şi mi-au spus: Mă gândeam că o să fie un accident în care mi-am rupt piciorul. Cum am aflat, le-am scris. Au răspuns imediat şi mi-au spus ce s-a întâmplat şi şi-au cerut iertare. Este ceva serios, dar o găsesc şi puţin amuzantă situaţia. Pentru că, de fapt, nu sunt mort. Şi nimeni nu a fost rănit. Soţia mea a avut ceva tam-tam pe Facebook, dar ea ştia deja totul. A trebuit să-mi sun mama imediat, pentru că ea nu ştia nimic. A văzut fotografia mea în toate ziarele. Nu am vorbit cu ea încă, deoarece nu mi-a răspuns la niciunul dintre mesajele pe care i le-am trimis", a spus spaniolul. 


 

×
Subiecte în articol: sportiv incredibil mort
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close