Antena 3 CNN Externe Un tânăr de 16 ani din Brazilia a mărturisit că a ucis 12 oameni în 8 luni

Un tânăr de 16 ani din Brazilia a mărturisit că a ucis 12 oameni în 8 luni

Un tânăr de 16 ani din Brazilia a mărturisit că a ucis 12 oameni în 8 luni
29 Mar 2008   •   14:48

Un adolescent de 16 ani din Brazilia a mărturisit că a ucis 12 persoane, în ultimele opt luni de zile. Poliţia braziliană a descoperit dovezi pentru şase dintre victimele sale. Odioasele crime aveau loc chiar în apartamentul adolescentului, dintr-un oraş din sudul ţării. Poliţia braziliană l-a capturat pe adolescentul criminal la scurt timp după ce omorîse cu sânge rece un bărbat de 37 de ani.

L-a împuşcat pentru că, spune criminalul, i-ar fi dat o palmă peste faţă. O dată ajuns la secţie tânărul de numai 16 ani a povestit cu lux de amănunte că a ucis până acum 12 oameni, într-un interval de opt luni. Procurorul Ezinaldo Plentz l-a caracterizat pe tânăr ca fiind „extrem de rece şi calculat şi tratează moartea, extrem de relaxat”. El a subliniat că „este în acelaşi timp, extrem de agresiv şi nu ezită să împuşte mortal pe oricine.”

Poliţia a găsit deocamdată dovezi pentru şase dintre crimele comise de adolescent. Majoritatea au avut loc în apartamentul tânărului dintr-un oraş din nordul Braziliei. Criminalul în serie a fost încarcerat şi va fi suspus unor teste psihologice amănunţite. Potrivit legii braziliene, tânărul va sta după gratii maxim trei ani, pentru că este minor. De asemenea, la împlinirea vârstei de 18 ani, toate condamnările lui din cazier vor fi şterse pentru că aşa prevede legea.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close