Antena 3 CNN Externe Ursuleţul polar de la zoo Nuremberg are acum şi un nume (GALERIE FOTO)

Ursuleţul polar de la zoo Nuremberg are acum şi un nume (GALERIE FOTO)

Ursuleţul polar de la zoo Nuremberg are acum şi un nume <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
18 Ian 2008   •   16:37

La puţin peste o săptămâ după miraculoasa salvare din ghearele mamei, a celebrului pui de urs polar, acesta a primit şi un nume. După organizarea unui concurs în acest sens de către primarul oraşului şi după nu mai puţin de 50.000 de e-mail-uri şi scrisori din toată lumea, cu sugestii de nume, a fost ales cel folosit de la început şi anume "Flocke". Pentru că a fost asemuit unui fulg de nea, ursuleţul a primit numele de "Flocke", fulg în limba germană. Un juriu format din administraţia oraşului Nuremberg, consiliul oraşului şi cel al grădinii zoologice, prezidat de primarul oraşului a luat această decizie vineri.

FOTOGRAFII CU FLOCKE

"Am fost copleşiţi de uriaşul interes manifestat pentru puiul de urs. Fotografia ursuleţului polar de la grădina zoologică din Nuremberg a făcut înconjurul lumii şi a impresionat foarte multe persoane. Dorim să mulţumim tuturor celor care au contribuit la alegerea numelui", a declarat primarul Ulrich Maly.

"Sperăm că uriaşul interes manifestat în privinţa acestui subiect îl va transforma pe Flocke într-un ambasador pentru urşii polari care sunt pe cale de dispariţie", a declarat directorul grădinii zoologice, Dr. Dag Encke.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close