Antena 3 CNN Externe Venezuela adoptă un fus orar propriu (VIDEO)

Venezuela adoptă un fus orar propriu (VIDEO)

Venezuela adoptă un fus orar propriu <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Dec 2007   •   15:39

Locuitorii îşi vor da ceasurile înapoi cu o jumătate de oră, începând de mâine, în cadrul unei campanii a preşedintelui Hugo Chavez de a îmbunătăţi starea de sănătate a naţiunii.

A schimbat numele şi drapelul, iar acum vrea să schimbe şi ora ţării pe care o conduce. Hugo Chavez a ordonat modificarea fusului orar, pentru ca poporul să beneficieze cât mai mult de lumină. Liderul de la Caracas, declara, în septembrie, că îşi face griji în special pentru copiii ţării. ?Nu vedeţi că aceşti copii trebuie să se trezească la ora 5, dimineaţa? Aceşti micuţi sunt frânţi de oboseală, mănâncă în drum spre şcoală, ajung la şcoală morţi de oboseală. Şi de ce? Din cauza timpului?, remarca revoltat preşedintele venezuelean.

Televiziunea naţională a difuzat, în ultimele săptămâni, spoturi dedicate special acestui eveniment, pentru o informare cât mai bună a populaţiei. Cunoscut pentru stilul său excentric, Chavez a declarat că nu îl interesează decât sănătatea naţiunii: ?Nu mă interesează dacă spun că sunt nebun. Noul fus orar va fi introdus, n-au decât să îmi spună cum vor.?

Adoptarea unui nou fus orar a eşuat de două ori, în ultimele patru luni, deoarece Venezuela nu era pregătită până acum pentru un asemenea eveniment.

HUGO CHAVEZ A MODIFICAT FUSUL ORAR ÎN VENEZUELA 

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close