Antena 3 CNN Externe Se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi pe față. Toți o întrebau dacă este bătută acasă. Nici măcar medicii nu au găsit o explicație pentru afecțiunea adolescentei (FOTO)

Se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi pe față. Toți o întrebau dacă este bătută acasă. Nici măcar medicii nu au găsit o explicație pentru afecțiunea adolescentei (FOTO)

Se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi pe față. Toți o întrebau dacă este bătută acasă. Nici măcar medicii nu au găsit o explicație pentru afecțiunea adolescentei (FOTO)
11 Mar 2019   •   15:39

O adolescentă de 17 ani care visa să devină model, a început să sufere de anafilaxie spontană idiopatică, în urmă cu doi ani.

Doctorii încă nu știu care este cauza care i-a mutilat tinerei chipul. Ochii umflați, vânătăi pe buze și pomeți, toate acestea prezintă semnele unui abuz.

Kira-Shai Whitehead a fost internată în spital de aproximativ 30 de ori în ultimii doi ani, deoarece reacțiile sale alergice necesită asistență medicală de urgență înainte de a intra în șoc anafilactic.

Numeroși medici, asistente, profesori și colegi au întrebat-o dacă este abuzată acasă.

Reacțiile ei sunt în mod normal declanșate de emoții, căldură, presiunea aerului, stresul sau solvenții, dar poate fi și altceva și medicii încă nu au nicio idee.

"Acum am cel puțin două reacții grave pe lună și nu va dura mai mult de două săptămâni fără a fi nevoie să mă întorc la spital", a explicat adolescenta pentru The Sun.

Reacțiile se schimbă de fiecare dată și, uneori, sunt mai grave decât altele, nu voi ști dacă se vor calma sau vor progresa într-o nouă etapă care îmi va pune viața în pericol."


 

×
Subiecte în articol: the sun
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close