Antena 3 CNN Formula 1 Marele Premiu de la Jeddah (Arabia Saudită) al Formula 1 se vede la Antena 3 CNN

Marele Premiu de la Jeddah (Arabia Saudită) al Formula 1 se vede la Antena 3 CNN

Formula 1 se vede la Antena 3 CNN. Marele Premiu de la Jeddah, din Arabia Saudită, va fi transmis de postul nostru de televiziune, astăzi, începând cu ora 18.45.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   12:59

În această seară de la 18.45, Antena 3 CNN transmite Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, cursa de la Jeddah. Se anunţă un spectacol senzaţional, deoarece circuitul este unul foarte rapid, vitezele medii fiind în jurul a 250 de km/h.

Cursa poate fi văzută, în direct, AICI!

Este al doilea circuit, ca rapiditate, din acest sezon, după circuitul de la Monza. Jeddah este cel mai rapid circuit stradal existent vreodată în Formula 1. În urma calificărilor de aseară, Max Verstappen va porni primul de pe grila de start.

Încălzirea pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite o vor face Mădălina Tanasă şi Adrian Măniuţiu, iar cursa este comentată de Cătălin Ghigea şi Antal Putinică.

Dorim ca publicul să nu piardă nici măcar o secundă din spectacolul Formulei 1. Aşa că vom difuza publicitate fără să întrerupem programul. Pentru asta, la Antena 3 CNN folosim o metodă inovatoare, picture in picture. Vă asigurăm astfel condiţii premium pentru un show premium.

Nu trebuie să rataţi cursa din această seară, aşa cum nu trebuie să rataţi întregul sezon de Formula 1, transmis în Universul Antena.

Max Verstappen, pole position la Jeddah

Max Verstappen (1,27.472) va pleca din pole position la Marele Premiu din Arabia Saudită. Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc, iar poziția a treia a fost ocupată de Sergio Perez.

Pe locul patru s-a clasat Fernando Alonso. Următoarele poziţii au fost ocupate de Oscar Piatri (5), Lando Norris (6) şi George Russell (7), în timp ce Lewis Hamilon va pleca de pe poziţia 8.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Jeddah Arabia Saudita
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close