Antena 3 CNN Formula 1 Sezon spectaculos al Formulei 1. Marile schimbări din acest an

Sezon spectaculos al Formulei 1. Marile schimbări din acest an

Sezonul din acest an al Formulei 1 se anunță a fi unul spectaculos. Cu o serie de schimbări majore, fanii sunt pregătiți să fie martorii unui spectacol senzațional pe circuitele lumii.

de Laurențiu Rădulescu    |    07 Mar 2024   •   10:29

Vom avea un sezon spectaculos al Formulei 1 pe care îl veți vedea pe Antena 3 CNN.

În primul rând vom avea parte de cel mai lung sezon. 22 de curse am avut anul trecut, însă stagiunea exist:entă va mai adăuga însă una. Marele premiu al Chinei!

Acesta nu a mai fost organizat de la izbucnirea pandemiei de COVID19. Circuitul de la Shanghai este spectaculos. Aici avem 56 de tururi de efectuat pe o distanță totală de puțin peste 305 kilometri.

Circuitul de la Imola va reveni, după ce anul trecut cursa a fost suspendată din cauza inundațiilor. Încă din 1980 se aleargă pe acest circuit renovat de mai multe ori. Are 20 de curbe şi o lungime de puțin peste 5 kilometri. Anual aproape 75 de mii de spectatori asistă aici la spectacolul formula 1 pe care îl veţi vedea la Antena 3 CNN.

O altă noutate în acest an este legată de programul curselor. Piloții vor avea două mari pauze.

Pe lângă bine-cunoscuta perioadă de odihnă din vară, va mai apărea una între septembrie și octombrie. Astfel, echipele vor avea șansa de a-și dezvolta monoposturile pentru finalul sezonului.

În plus, anul acesta primele două curse ale sezonului din Bahrain, respectiv Arabia Saudită picau în timpul sărbătorii religioase a Ramandanului.

Astfel, cursa de la Jeddah va avea loc sâmbătă şi o veţi vedea în direct la Antena 3 CNN, începând cu ora 19:00.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Jeddah Arabia Saudita
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close