Antena 3 CNN Ghidul pensiilor private din România Ghidul pensiilor private. Ce este agentul de marketing din sistemul de pensii private

Ghidul pensiilor private. Ce este agentul de marketing din sistemul de pensii private

Sistemul pensiilor private din România înregistrează o evoluție pozitivă și solidă, în ciuda problemelor generate de pandemia de Covid-19. Numărul participanților crește an de an, iar acest fapt arată că pensiile private, fie că sunt administrate privat, facultative sau ocupaționale, reprezintă o soluție viabilă de economisire pe termen lung.

Ghidul pensiilor private. Ce este agentul de marketing din sistemul de pensii private
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2021   •   09:52

Agentul de marketing este persoana fizică sau juridică mandatată de către administratorul de fonduri de pensii private să obţină acordul de aderare al participanţilor. Cu alte cuvinte, agentul de marketing este persoana cu care participantul semnează formularul de aderare la un fond de pensii private.

Actul individual de aderare este încheiat cu administratorul fondului ales şi trebuie semnat atât de către administrator, cât şi de către agentul de marketing. Semnătura reprezintă acordul la contractul de societate prin care este constituit acel fond.

Agentul de marketing este autorizat/avizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și este înscris în Registrul public al A.S.F. Atenţie! Verificaţi dacă agentul de marketing cu care semnaţi un act individual de aderare este autorizat sau avizat de către A.S.F., folosind aplicaţia Registre electronice disponibilă pe pagina de internet www.asfromania.ro.

×
Subiecte în articol: pensii pensii private agent marketing
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close