Antena 3 CNN Horoscop Cum ești afectat de Saturn, Venus și Jupiter retrograde, în funcție de zodie - Leii sunt egoiști

Cum ești afectat de Saturn, Venus și Jupiter retrograde, în funcție de zodie - Leii sunt egoiști

Saturn este retrograd in perioada 11 mai - 29 septembrie, Venus este retrograd in perioada 13 mai - 25 iunie, in timp ce Jupiter este retrograd in perioada 14 mai - 12 septembrie. Dar cum esti afectat de fapt de aceste planete?

Cum ești afectat de Saturn, Venus și Jupiter retrograde, în funcție de zodie - Leii sunt egoiști
19 Mai 2020   •   10:39

BERBEC - A venit momentul sa reconsideri tot ceea ce faci tu in aceasta lume. Cariera te face fericita? Este calea corecta pentru tine? Ia-ti toate visurile in serios.

TAUR - Esti deschisa spre schimburi culturale si iti deschizi mintea spre noi perspective. A venit momentul sa iti intinzi aripile si sa zbori. 

GEMENI - Incepi sa te confrunti cu proprii demoni. A venit momentul sa renunti la relatiile si oamenii care iti fac rau. Fii constient de slabiciunile tale, pentru a merge mai departe.

RAC - Intelegi de ce ai nevoie in viata ta pentru a fi fericit. Renunta la oamenii toxici si concentreaza-te pe cei care te fac cu adevarat sa te simti bine.

LEU - Esti iresponsabil si egoist si te gandesti doar cum sa-ti fie tie bine. Incearca sa fii mai buna si mai generos. Toate gesturile tale vor fi rasplatite.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Venus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close