Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13-30 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Taurii primesc vești bune, Leii au surprize în familie

Horoscop 13-30 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Taurii primesc vești bune, Leii au surprize în familie

Horoscop 13-30 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Se anunţă o perioadă în general bună pentru zodii în următoarele două săptămâni, care va fi influenţată de Luna Nouă în Scorpion.

Horoscop 13-30 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Taurii primesc vești bune, Leii au surprize în familie
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2023   •   12:00

"Luni am avut o Lună Nouă teribilă în zodia Scorpionului. Această Lună Nouă activează opoziția dintre Marte și Uranus pe axa Taur-Scorpion, care efectiv înseamnă evenimente imprevizibile. 

Adică în momentul de față se aprinde fitilul la butoaiele cu pulbere. Vorbim și de fenomene naturale, vorbim și de accidente aviatice, vorbim și de cutremure de pământ. 

Dacă o să fiți un pic atenți la știri, vorbim despre tot felul de evenimente imprevizibile, în primul rând, care ne vizează și pe noi. 

Dar axa Taur-Scorpion este o axă a banilor, este o axă financiară. Nu știu cum stau românii după Black Friday cu această Lună Nouă, pentru că s-ar putea să ieși mai degrabă pe minus.

Citeşte şiHoroscop 13-19 noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leii au o întâlnire secretă, Peştii au realizări în toate domeniile

Partea bună a perioadei este că în aceste două săptămâni care urmează vom avea un aspect benefic între Venus și Mercur. E un aspect bun care dă naștere unor posibilități de negociere, de armistiții, de împăcări, de semnare a unor contracte care să fie bune pentru viitor și fructuoase.

În perioada aceasta, numai cine nu vrea să afle adevărul nu-l află. Soarele și Marte în zodia Scorpionului primesc influxuri puternice de la planeta Neptun și asta activează intuiția, perspicacitatea, creativitatea.

Astfel că oamenii care vor să se ducă așa pe fluxul creativ și intuitiv vor ajunge, evident, la capăt.

Iar Soarele și Marte, pentru că trecem și în zodia Săgetătorului, aprind o scânteie care nu este atât de periculoasă şi se pot afla secrete obscure. Acum se află adevărul, iese adevărul la suprafață în foarte multe situații.

Însă ideea de imprevizibil impactează negativ, mai degrabă pe cei refractari la schimbare. Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări și dacă simțim undeva în interiorul nostru că trebuie să să facem aceste schimbări, atunci să le facem, să nu ne mai fie frică de ele, că de-aia Universul ne ia prin surprindere", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul are niște dialoguri secrete cu o anumită persoană sau cu o anumită firmă. Ideea este că vrea să facă o surpriză partenerului sau partenerei. Surpriza nu este surpriza în sine, cât cheltuiala care susține această surpriză. Încearcă, cumva, să nu se afle lucrul acesta.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii sunt cei care fac surprize de data aceasta, dincolo de faptul că s-ar putea să răspundă ciudat la presiunile unor oameni. Mulți dintre Tauri răspund ciudat sau au reacții neașteptate la presiunile partenerilor de viață. Acolo, Luna Nouă în Scorpion ne duce puțin în zona aceasta a geloziilor, a suspiciunilor. Există niște discuții care ar putea să îl irite pe Taur, însă Taurii primesc vești bune de la locul de muncă sau așteaptă rezolvarea unei situații și îi ajută să răsufle ușurați.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți la agendă, pentru că au de organizat sau trebuie să răspundă la niște evenimente, la care s-ar putea să nu ajungă. Se pot baza, într-adevăr, pe cineva, pe un partener, se duc negocieri de ultimă oră, dar trebuie să fie atenți să nu încurce oamenii, mai ales că Gemenii sunt doi și, câteodată, fac promisiuni în același timp. Aici nu vorbesc doar de evenimente sau de activități importante, dar poate să fie vorba și despre niște prieteni și despre invitații.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt și ei luați prin surprindere, se bazează pe niște specialiști, pe un zugrav, pe un angajat care își dă demisia. Astfel, Racii ar putea fi puși în situația să facă activități, să pună osul la treabă și să facă lucruri pe care până acum nu le-au făcut. Poate rămân fără bonă, rămân fără persoana care face curățenie, dar se vor descurca și vor avea și satisfacții în sensul acesta. Cheltuie mai puțin.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii sunt zodie fixă și se așează cumva în cruce cu axa Taur-Scorpion. Pot apărea surprize în familie, evenimente care dau peste cap tot ce ține de partea profesională a Leilor. Posibil să nu reușească, miza este mare în această perioadă. Ei duc anumite negocieri, dialogurile pe care le fac Leii în această perioadă sunt foarte constructive și foarte bune, numai că apar câteva planuri imprevizibile în familie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Surprizele pentru Fecioară apar de la drum, drumuri pe care, probabil, trebuie să le facă. În același timp, și la Fecioară apar cheltuieli cu mutări, cu găsirea unei chirii pe care trebuie să o schimbe peste noapte, poate unii își fac planuri pentru călătorii sau chiar pentru plecare în străinătate. Trebuie să caute o casă sau trebuie să decoreze ceva și asta le mănâncă foarte mult timp.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanță

Balanțele sunt cei mai buni negociatori din tot zodiacul. Venus este acolo, Balanțele obțin ce vor, evident, dacă plătesc bine. Se produce o licitație și cine licitează mai mult obține ceea ce își dorește.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte porniți. Ei sunt gazdele acestei Luni Noi, împreună cu planeta Marte. Sunt atât de porniți, încât, în dorința aceasta de a trece la acțiune și de a afla adevărul, este posibil să angajeze chiar și un detectiv particular. Evident, cheltuielile sunt cele mai mari aici. Adevărul costă și se plătește scump.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt energizați de Soare. Soarele va intra în zodia Săgetătorului, iar acest lucru înseamnă energie mai bună, Mercur îi face foarte vorbăreți, Marte le dă o scânteie puțin mai dinamică, ceea ce înseamnă că e posibil să trebuiască să își tempereze puțin energia în anumite cercuri. Energia Săgetătorului este puțin supraturată în perioada următoare și este posibil să intre în conflict, să nu fie foarte bine primită acestă energie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii își pot face dușmani în această perioadă. Culmea este că există riscul să apeleze chiar la autorități. Este doar o flamă ceea ce se întâmplă acolo, este o chestiune trecătoare, dar care le creează puțin disconfort. Problemele se rezolvă, însă Capricornul s-ar putea să fie iritat în perioada următoare.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii primesc invitații de la prieteni, pot călătorii dincolo de granițele țării. Este adevărat că pentru asta renunță la niște responsabilități și asta s-ar putea să deranjeze și la locul de muncă, să deranjeze și familia. Cumva, ei vor să își asume anumite libertăți și să plece.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Pești

Peștii cheltuie mult. Au câteva plăceri nevinovate, posibil unele accesorii vestimentare, care sunt foarte scumpe, dar sunt justificate, pentru că au anumite evenimente la care trebuie să participe și nu în ultimul rând, sunt în competiție cu cineva, iar această chestie trebuie să le hrănească ego-ul, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close