Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-30 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Balanţele sunt binecuvântate şi traversează o perioadă karmică, Gemenii trec de la iubire la ură

Horoscop 18-30 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Balanţele sunt binecuvântate şi traversează o perioadă karmică, Gemenii trec de la iubire la ură

Horoscop 18-30 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă cu câteva zile critice, cu muncă, cu tensiuni, urmată apoi de o perioadă importantă din punct de vedere al căsătoriilor.

Horoscop 18-30 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Balanţele sunt binecuvântate şi traversează o perioadă karmică, Gemenii trec de la iubire la ură
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2023   •   18:33

"Exact astăzi este o cuadratură, o tensiune adică, între cei doi benefici, Venus și Jupiter. Asta înseamnă că astăzi, mâine, nu trebuie să forțăm norocul, dar nici să nu pierdem oportunități, adică nici să nu ne hazardăm foarte tare, dar nici să le lăsăm să treacă. 

Nu mai este Mercur retrograd, nu mai este Venus retrograd, dar nu se schimbă foarte multe lucruri de acum două-trei săptămâni ca poziție a planetelor în zodii, pentru că Mercur va mai sta două săptămâni în Fecioară şi este sezonul detaliilor. Deci, mai bine să muncim mai mult și să fim mai atenți decât să ne pară rău că am ignorat anumite detalii.

Trebuie să treacă oamenii de pragul acesta sensibil pe care îl induce Marte în Balanță, de a lăsa lucrurile baltă sau de a răspunde la o influență din exterior, să zică "lasă, că nu merită" sau "lasă, că nu o să ai succes", dar trebuie să facem ce simţim.

Posibil să urmeze câteva zile mai critice, cu multă încăpăţânare, cu mai mult ego, pentru cei care nu lasă de la ei.

Apoi, urmează o perioadă care va fi importantă din punct de vedere al mariajelor, căsătoriilor, Marte agită puţin spiritele.

În plus, este de muncă în perioada următoare şi foarte multă atenţie la detalii", a spus, luni, astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec 

Berbecul este zodia care s-ar putea să dorească să caute anumite soluții legale în anumite chestiuni. Nu are suficientă răbdare să ducă un proces diplomatic la final. Nativul este preocupat de problemele consoartei, dar nu are posibilitatea să intervină sau să ajute. Foarte multe discuții legate de sănătate pentru Berbec în perioada următoare.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur 

Taurii pot să se treacă de la colegialitate la rivalitate. Este Marte acolo, iar Taurii sunt puțin incitați sau agăţaţi de ce fac alții. La Tauri este întotdeauna o chestiune de bani, el fiind zodia banilor. Şi atunci se întreabă de ce cineva poate câștigă mai bine, dar nu este un motiv de supărare până la urmă. Competiția este bună și o motivație în plus pentru Taur, ca să își demonstreze că poate mai mult, în ceea ce privește zona colegilor de breaslă. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni

La ei, se aplică vorba întâi să fie mai rău, ca apoi să fie mai bine. Vorbim la Gemeni de sectorul acesta emoțional, sentimental. Opusurile se atrag pentru zodia Gemeni, se poate trece de la iubire la ură și invers. Marte în Balanță aruncă lucrurile de la o extremă la cealaltă. Este valabil și în ceea ce privește relația cu copiii. În plan creativ, Gemenii sunt foarte prolifici în această perioadă, pot fi creativi, dar atenție să nu lase lucrurile la jumătate, asta dacă le vin idei. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac 

În primă fază se simte energic, dar, de fapt, este o energie canalizată prost, care ar putea să îl transforme pe Rac într-o persoană mult mai agitată. Ar putea să își concentreze această energie către lucrările domestice, să renoveze, să finiseze anumite lucrări în casă, mai ales că vine toamna. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu 

Leii fac declarații și s-ar putea să promită mai mult decât duc la bun final, să aibă pretenții mai mari decât merită şi riscă să nu ducă lucrurile la bun final. Atunci când fac promisiuni este foarte important să se gândească de două ori, pentru că lumea se așteaptă de la ei, la un moment dat, și la un deznodământ.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt în sezonul în care se zgârcesc la mălai, după câteva escapade în care cheltuie necontrolat, probabil că au nevoia aceasta de a face niște economii care nu le rezolvă problema. În următoare două săptămâni, Marte va rămâne în sectorul banilor și cheltuieli vor mai fi, așa că este important să își administreze bine bugetul. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanță

Balanțele sunt mai bine binecuvântate, pentru că Soarele intră în zodia Balanței și vine cu un plus de energie. Avem Soarele, îl avem pe Marte, poate chiar prea multă energie. Totuși, Balanța este într-o perioadă karmică a vieții ei. Nu ne-am îndepărtat foarte mult de Luna Nouă, care a fost vineri în Zodia fecioarei. Balanța s-ar putea să fie cu un picior în zona bună, dar sunt unele lucruri de rezolvat. Câteva pierderi de energie de la niște relații, pe care Balanțele le întrețin, iar asta este în defavoarea lor. Dacă pentru Balanțe ceva este blocat în această perioadă, cumva ele sunt de vină, ele întrețin anumite lucruri, pe care, probabil, ar trebui să le analizeze mai bine. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion 

Scorpionii nu ar trebui să aibă prea multă încredere sau să meargă pe încredere, ar trebui să semneze contracte și să meargă pe maniera legală a tuturor înțelegerilor. Să nu plătească bani în numerar, să îi transfere în contul bancar, să rămână scris. Chiar și în relațiile conjugale sau în cele de iubire există un prag în care s-ar putea ca Scorpionul, atunci când dă sau primește o mână de ajutor, să treacă un pic în zona aceasta care este foarte periculoasă, adică să confunde binele cu răul.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător 

Săgetătorii pot simți nevoia de socializare, numai că ar trebui să fie puțin mai moderați în această perioadă, să stabilească o graniță între diplomație și absența diplomației. Uneori, din prietenie, din sinceritate, Săgetătorii s-ar putea să devină intruzivi. Deci, ca sfat pentru Săgetători, trebuie să caute mai puţin în această perioadă să se bage în viețile altora neinvitaţi. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii se pot simți mai puternici și mai bine pregătiți decât șefii lor. S-ar putea ca la un ghișeu sau în fața unei autorități să se simtă mai îndreptățiți și să considere că ei au dreptate. Chiar și față de părinții lor, poate Capricornul a evoluat, are bani, este independent, dar încă este controlat de părinţi. Este o chestiune de timp aceasta. În această perioadă, cu Marte în Balanță, lucrurile sar dintr-o extremă în cealaltă. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător 

Vărsătorii au o perioadă bună pentru școală, învățat, pentru examene. Atenție, îl au pe Marte în Balanță, iar asta face să își piardă ușor interesul. Ar trebui să își ducă proiectul acesta până la capăt, pentru că sunt într-un punct al evoluției lor. În punctele acestea există într-adevăr și încercări, îți distrage ceva atenția. Este zodie de aer, își pierde ușor atenția. Deci, să nu clacheze în această perioadă și cumva să treacă pragul acesta, dacă e de învățat, de dat un examen. Poate și din punct de vedere al evoluției spirituale ar putea să înțeleagă mai mult.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Pești 

Peștii sunt într-o perioadă mai păguboasă, nu neapărat în sensul rău. Ar trebui să fie mai secretoși, în ceea ce privește bugetul lor, banii pe care îi dețin, să nu știe toată lumea. Este o boală de care Peştii nu se vindecă şi atunci când cineva are nevoie de ceva, Peștele sare înainte de a fi întrebat. Trebuie să controleze mai bine cheltuielile, nu e o perioadă bună pentru investiții, pentru că Marte face ca banii să se piardă, dar nici pentru împrumuturi, nici într-un sens, nici în altul, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close