Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020, cu Minerva. Taurii fac bani, Leii se simt blocați

Horoscop săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020, cu Minerva. Taurii fac bani, Leii se simt blocați

Horoscop săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020, cu Minerva. Ne așteaptă o săptămână plină. Soarele este în Casa a 7-a relațională, iar Mercur, stăpânul tău planetar, face o inconjuncție cu Marte așa că mulți dintre nativi vor simți presiune și schimbări.

Horoscop săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020, cu Minerva. Taurii fac bani, Leii se simt blocați
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   10:30

BERBEC

Ramforsarea intelectului și educația, în general, sunt în centrul atenției acestei săptămâni. Ești provocat să vezi dacă ți-ai corectat greșelile. Săptămâna începe cu Soarele în Săgetător și, în timp, ce Mercur din Scorpion formează o inconjuncție cu Marte în propriul său semn. Este bine să te miști încet și determinat cu privire la o chestiune juridică sau care ține de educație. Pe de altă parte, ești gata să intri în miezul problemei asemenea unui pistolar din Vestul sălbatic. Ascultă-ți prietenii și fă altceva cu această energie altfel te vei regăsi într-o confruntare și nu știu dacă merită.

TAUR

Săptămâna aceasta ai oportunitatea de a face mai mulți bani dacă ești dispus să depășești ezitările în a face o cerere. Întrebă și vei primi răspuns. Soarele este în Săgetător în timp ce Mercur, din casa a 7-a relațională, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor ascunse. Este combinație care poate aduce o întâlnire intimă tentantă dar și puțin inconfortabilă. Ai șansa să ți se întâmple ceva ieșit din comun.

GEMENI

Relațiile și parteneriatele sunt în centrul atenției în această săptămână, în special acei oameni care te pot ajuta să îți construiești cariera. Luni, Soarele este în Casa a 7-a relațională, iar Mercur, stăpânul tău planetar, face o inconjuncție cu Marte din casa a 11-a a câștigurilor obținuți de pe urma carierei. Datorită erei digitale dar și a programului impus de pandemie, poți folosi această energie pentru a căuta un alt loc de muncă. O întrerupere a rutinei este una dintre cele mai bune modalități de a fii motivat. Astăzi, trebuie să iei decizii ca un jucător de poker, nu știi ce cărți are celălalt jucător, dar te bazezi pe intuiție.

RAC

Săptămâna aceasta, obții informații care te vor ajuta nu doar ca sănătate ci și în rutina zilnică. Îți asumi responsabilitatea atunci când vine vorba de propria bunăstare. De ieri, Soarele este în Săgetător, în Casa a 6-a a stilului de viață.Mercur este în Casa a 5-a, casa de asumare a riscurilor și face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a, casa reputației. Posibil să simți o deconectare între potențialul tău și muncă. Ești bine informat și dispus să îți asumi responsabilități, dar este posibil să eziți când vine vorba despre riscuri reale, profesionale sau financiare. Energia adusă de inconjuncție este una provocare. Te simți nefericit dacă nu faci nimic și nesigur dacă faci ceva. Amintește-ți că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. A lua măsuri este mai bine decât să nu faci nimic.

LEU

Săptămâna aceasta vei fi preocupat să îți asumi riscuri și să îți explorezi creativitatea Ieși din zona de confort, ai putea deschide căi pentru noi venituri. Luni, Soarele este deja în Săgetător, în Casa a 5-a a creativității, a iubirii dar și a asumarea riscurilo. În același timp, Mercur din Casa a 4-a a familiei face o inconjuncție cu Marte din Casa a 9-a, casa aventurii. Posibil să te plimbi prin casă ca un…leu în cușcă. Te simți blocat. Vrei să-ți încalți cizmele, să-ți pui căciula și masca și să ieși afară. Dar circumstanțele ar putea face acest lucru aproape imposibil. Mai bine, intră pe FB, contactează-ți prietenii care trăiesc departe de tine și de țară sau pe cei cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

FECIOARĂ

Modificările la domiciliu, cum e mutatul mobilei, crerea unui punct de lucru sunt pe ordinea de zi, săptămâna aceasta. Extinzi definiția a tot ceea ce înseamnă de fapt casă, iar alții sunt beneficiarii generozității tale. Luni, Mercur în Casa a 3-a, o casă și a contractelor, face inconjunție cu Marte din casa a 8-a, a resurselor de la alții. Astăzi, s-ar putea să te gândești să soliciți o modificare a împrumutului, o refinanțare a ipotecii sau un împrumut de afaceri. Adună actele de care ai nevoie pentru face solicitarea la bancă, peste săptămână. Încrederea în propriile forțe ajută foarte mult.

Continuarea pe huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close