Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 februarie 2021. Berbecii sunt dezamăgiţi de un prieten, Racii fac un pas important în faţă

Horoscop 28 februarie 2021. Berbecii sunt dezamăgiţi de un prieten, Racii fac un pas important în faţă

Horoscop 28 februarie 2021. Nativii din zodia Berbec ar putea fi dezamăgiţi de un prieten care vrea să pară ceea ce nu este, în timp ce Racii fac un pas extrem de important.

Horoscop 28 februarie 2021. Berbecii sunt dezamăgiţi de un prieten, Racii fac un pas important în faţă
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   13:14

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Berbec

Nu vă stresaţi de ceea ce colegii sau prietenii vă spun despre ce trebuie să faceţi, pe plan profesional. Voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut aşa că mergeţi pe instinctul vostru. Un prieten va încerca să îşi dea mai multă importanţă decât are, iar acest lucru vă dezavantajează total şi veţi ajunge, într-un final, să fiţi extrem de dezamăgiţi. Acţionaţi acum, cât încă nu e prea târziu.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Taur

Chiar dacă lucrurile merg foarte bine pentru voi, iar pe plan profesional pare că aţi dat lovitura, încercaţi să fiţi atenţi, să nu vă entuziasmaţi prea tare, pentru că aţi putea strica totul. Totodată, este o perioadă bună pentru a face o investiţie, fie că vorbim despre sume băgate într-o afacere sau despre o investiţie într-o relaţie cu un eventual viitor partener de afaceri. Pe plan personal, lucrurile sunt liniştite şi beneficiaţi de o încredere uriaşă din partea persoanei iubite.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Gemeni

Din cauza banilor, veţi avea o discuţie mai aprinsă cu partenerul de viaţă sau cu un coleg de muncă. Nu vă simţiţi obligaţi să faceţi ceva anume şi acţionaţi cum credeţi voi de cuvinţă. Aţi putea primi o ofertă interesantă, iar lucrurile s-ar putea schimba în bine, extrem de rapid.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Rac

Veţi avea numeroase întreuperi în ceea ce înseamnă munca voastră astăzi, însă nu este cazul să vă stresaţi. Sunteţi obişnuiţi să vă vedeţi de lucru, fără să fiţi deranjaţi, însă, din nou, vă puteţi demonstra că vă puteţi adapta la orice mediu. Fiţi atenţi şi nu rataţi şansa uriaşă care se va ivi în viaţa voastră. Riscaţi şi încercaţi să nu mai trăiţi în trecut.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Leu

Chiar dacă aţi muncit din greu în ultima perioadă şi vă aşteptaţi la o răsplată pe măsură, s-ar putea să fiţi un pic dezamăgiţi. Cheltuieli neprevăzute apar ori de câte ori aveţi nişte venituri în plus, motiv pentru care veţi fi nevoiţi să faceţi anumite compromisuri. Cu toate acestea, veţi fi foarte uşuraţi să ştiţi că v-aţi achitat parte din datorii. Pe plan sentimental, aşteptaţi-vă la surprize.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Fecioară

O zi liniştită pentru Fecioare, cu numeroase mici plăceri ale vieţii. Familia vă este alături în orice v-aţi propus pentru viitor, iar acest lucru vă linişteşte. Dacă mergeţi la cumpărături, veţi fi tentaţi să cheltuiţi pe ceea ce vă place şi nu neapărat pe ceea ce aveţi nevoie, aşa că fiţi atenţi la cheltuieli.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Balanță

Încrederea în sine va atinge un nou nivel record. Vă simţiţi extraordinar în pielea voastră şi sunteţi în stare de orice. Mergeţi înainte pe acest drum şi veţi obţine tot ce aveţi nevoie. Totuşi, încercaţi să nu vă lăsaţi afectaţi de cuvintele rele spuse de oameni care nu vă cunosc. Bârfele vor exista mereu. Nu are rost să le puneţi la suflet.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Scorpion

Aveţi suficient timp, astăzi, pentru a vă gândi foarte bine la ce urmează să faceţi începând de luni, în legătură cu locul de muncă. Sfătuiţi-vă cu prietenii, cu familia, dar şi cu voi înşivă. Cu toate astea, lucrurile sunt simple: dacă mergeţi cu plăcere la acel loc de muncă, rămâneţi. Dacă nu, nu.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Săgetător

Este ziua în care vă puteţi pune în practică toate teoriile. Fiţi atenţi la modul în care vă exprimaţi gândurile pentru că aţi putea spune ceva ce aţi putea regreta mai târziu. Cineva apropiat vă va propune să vă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Relaţia voastră de prietenie ajunge la următorul nivel.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Capricorn

Încercaţi, pe cât posibil, să nu fiţi extraordinar de încăpăţânaţi pentru a putea evita conflictele cu colegii de la serviciu. Trebuie să înţelegeţi, spre binele vostru, că munca în echipă vă poate aduce nişte avantaje de care v-aţi putea folosi pentru a fi promovaţi. De asemenea, încercaţi să nu întârziaţi la o întâlnire.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Vărsător

Aţi putea pleca într-o excursie, în alt oraş, însă nu pentru a vă relaxa, ci în scopuri profesionale. Chiar dacă este duminică, vă va face plăcere să mergeţi, mai ales că nu veţi fi singuri, ci înconjuraţi şi de colegii cei mai apropiaţi. O nouă şansă să faceţi un pas în direcţai unei posibile relaţii cu acel coleg de care vă place de mult timp. Veţi primi o veste extraordinară de la un prieten foarte bun pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp.

Horoscop 28 februarie 2021 pentru Peşti

Schimbări extrem de importante se întrevăd în câmpul profesional. Nu trageţi concluzii pripite şi mai mult decât orice, ţineţi-vă părerile personale pentru voi. De asemenea, nu acceptaţi primul post care vi se oferă, ci luaţi-vă un pic de timp pentru a decide ce este mai bine pentru voi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close