Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie

HOROSCOP. Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie

HOROSCOP. Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie
19 Aug 2019   •   13:15

Ce n-am da fiecare dintre noi să aflăm dacă partenerul nostru ne înșală sau ne va înșela vreodată! Această informație ar face lucrurile mult mai simple. Totuși, norocul nostru este că zodiile nu sunt atât de imprevizibile. Află dacă te înșală iubitul în funcție de zodie:

Berbec

Dacă iubitul tău e zodia Berbec, e destul de greu să îți dai seama dacă te înșală sau nu. Berbecii nu vor înșela niciodată dacă sunt îndrăgostiți până peste urechi, dar nu vor spune nicioadată „nu” unei tentații dacă nu se mai simt bine alături de partenera lor de viață. Dacă te compară cu alte femei, accentuând calitățile lor și defectele tale, este destul de posibil să te înșele.

Taur

Taurii sunt loiali partenerei lor. Înșeală foarte rar, atunci când nu este sigur că ceea ce are lângă el este ceea ce vrea cu adevărat, de aceea își va oferii șansa să aleagă dintre mai multe opțiuni.  Dacă iubitul tău Taur nu mai pare să fie atât de interesat de tine și de viața ta, atunci ar trebui să îți pui niște semne de întrebare. S-ar putea ca cineva să îți fi luat locul.

Gemeni

Niciodată nu vei știi la ce să te aștepți din partea bărbaților în zodia Gemeni. Aceasta este o zodie care se plictisește foarte repede, care nu va rata ocazia să calce strâmb, dar care se va întoarce la partener ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai pe scurt, dacă nu ți-ai prins partenerul în fapt, gesturile nu îl vor trăda niciodată și nu vei știi dacă te înșală sau nu.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop inselat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close